Szerintetek 200 ft sok egy bodyért? Nem bírom eladni

Figyelt kérdés
rengeteg rövid/hosszú ujjú body, rugink van, sztem nem adom drágán és még szèpek is. ti mennyiért vesztek?
2015. márc. 14. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. márc. 14. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem adod drágán, de én pl az ilyen egyszerűbb, olcsóbb dolgokból újat vennék, mert az sem sokkal drágább. Babakocsiból, etetőszákből vennék használtat is, de ilyesmikből újat.
2015. márc. 14. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
háát azért brendonban,astikidsben nem olyan olcsók a bodyk sem. amúgy egyáltalán nem sok a 200,biztos a postaköltség miatt nem kell senkinek.én is azért nem veszek. ha látnék csomagot ami tetszik,megvenném de a csomagnak a fele vagy nem tetszik,vagy nem is csomag és mondjuk 4db-ért minek fizessek postát.
2015. márc. 14. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Hol hirdeted? Érdemes belépni olyan facebook csoportokba, ahol helyi anyukák adnak-vesznek. Ott nincs postázás, hanem személyesen találkoznak egy kijelölt helyen és úgy történik az átadás. Azokban a csoportokban, ahol tag vagyok 30
2015. márc. 14. 16:29
 5/17 anonim ***** válasza:

Véletlenül elküdte

Szóval 300 Ft körül mennek a bodyk, a különlegesebbekért (pl: Disneys) 400 Ft-ot is adnak.

2015. márc. 14. 16:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem sok,de sokmindentől függ a sikeres eladás, milyenek a képek, a leírás stb... sokkal szívesebben vásárolok olyan ruhát ahol szép éles a kép látszik,hogy tisztaság ,és rend van, a leírás pontos és részletes. Sok olyan hirdetés van ahol egy kép van , szöveg meg annyi: rövidujjú bady! próbáld meg jófogásra feltenni amikor ingyenes háztól házig szolgáltatás van,tegyél fel egy ruhacsomagot. Nekem sokmindent sikerült ott eladnom ezzel a szolgáltatással.
2015. márc. 14. 16:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Tegyél ki a védőnődhöz hirdetést, már ha olyan helyen élsz.
2015. márc. 14. 16:40
 8/17 Baranka ***** válasza:
Nem nem sok! Én is ennyiért szoktam kb vásárolni.
2015. márc. 14. 16:43
 9/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem sok egyáltalán, bár mi pl. újat veszünk mindenből, csak azokból nem, amiket kapunk. Ha már fizetni kell, inkább megvesszük újonnan. :)
2015. márc. 14. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Priviben elküldhetnéd, hogy hol hirdetsz. Megnézném. :)
2015. márc. 14. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!