Szerintetek 200 ft sok egy bodyért? Nem bírom eladni
Figyelt kérdés
rengeteg rövid/hosszú ujjú body, rugink van, sztem nem adom drágán és még szèpek is. ti mennyiért vesztek?2015. márc. 14. 16:02
2/17 anonim válasza:
Szerintem nem adod drágán, de én pl az ilyen egyszerűbb, olcsóbb dolgokból újat vennék, mert az sem sokkal drágább. Babakocsiból, etetőszákből vennék használtat is, de ilyesmikből újat.
3/17 anonim válasza:
háát azért brendonban,astikidsben nem olyan olcsók a bodyk sem. amúgy egyáltalán nem sok a 200,biztos a postaköltség miatt nem kell senkinek.én is azért nem veszek. ha látnék csomagot ami tetszik,megvenném de a csomagnak a fele vagy nem tetszik,vagy nem is csomag és mondjuk 4db-ért minek fizessek postát.
4/17 anonim válasza:
Hol hirdeted? Érdemes belépni olyan facebook csoportokba, ahol helyi anyukák adnak-vesznek. Ott nincs postázás, hanem személyesen találkoznak egy kijelölt helyen és úgy történik az átadás. Azokban a csoportokban, ahol tag vagyok 30
5/17 anonim válasza:
Véletlenül elküdte
Szóval 300 Ft körül mennek a bodyk, a különlegesebbekért (pl: Disneys) 400 Ft-ot is adnak.
6/17 anonim válasza:
Nem sok,de sokmindentől függ a sikeres eladás, milyenek a képek, a leírás stb... sokkal szívesebben vásárolok olyan ruhát ahol szép éles a kép látszik,hogy tisztaság ,és rend van, a leírás pontos és részletes. Sok olyan hirdetés van ahol egy kép van , szöveg meg annyi: rövidujjú bady! próbáld meg jófogásra feltenni amikor ingyenes háztól házig szolgáltatás van,tegyél fel egy ruhacsomagot. Nekem sokmindent sikerült ott eladnom ezzel a szolgáltatással.
7/17 anonim válasza:
Tegyél ki a védőnődhöz hirdetést, már ha olyan helyen élsz.
8/17 Baranka válasza:
Nem nem sok! Én is ennyiért szoktam kb vásárolni.
9/17 anonim válasza:
Nem sok egyáltalán, bár mi pl. újat veszünk mindenből, csak azokból nem, amiket kapunk. Ha már fizetni kell, inkább megvesszük újonnan. :)
10/17 anonim válasza:
Priviben elküldhetnéd, hogy hol hirdetsz. Megnézném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!