1/11 anonim válasza:
Hogy nagyon jó minőségűek, csak drágák.
Ha akciósan találsz, mindenképpen érdemes venni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó és nagyon csini darabok vannak, de teljes áron nem igazán éri meg szerintem. Tescoba szoktak jó akciók lenni, illetve használtan abszolút megéri venni.
3/11 anonim válasza:
En szinte mindent onnan veszek,bodyk, nadrag, stb jó!
4/11 anonim válasza:
Nagyon szeretjük. Akciósan szoktam venni, akár nagyobb méretet is, majd belenő.
5/11 anonim válasza:
én is szeretem őket. a bodyk tuti jó a fiamra :) a csomagolt rugik kicsit szűkebbek így olyat nem szoktam venni, de amúgy mindent. én is az akciókat figyelem.
6/11 anonim válasza:
Nagyon szeretjük őket. Viszont mint ahogy többen is írták az akcósak érik meg mert amúgy nagyon drágák.
7/11 anonim válasza:
Mi is szeretjük.3 gyerekünk van.a kicsi most 5 hónapos.most vettem bodyt 5 dbos volt 2200-ért de nyúlós nagyon.
régebben 5-6éve ez a body tartósabb volt
8/11 anonim válasza:
Nagyon jók. A ruháink túlnyomó többsége onnan van. A bodyk és pizsik (mi pizsinek használjuk a patentos kezeslábasokat) mind F&F. Egyéb más darabjaink is vannak onnan. Amit észrevettem bodykon, hogy hosszra egy kicsit talán összemennek a mosásban, de szélességre nyúlnak. Aztán lehet hogy ez mosásfüggő. :) Viszont ezt sem negatívumként említettem, nem sok jelentősége van.
9/11 anonim válasza:
én nagyon szeretem bár lányom már nem baba hanem kislány de nagyon szeretjük az f&f ruhákat akcio vagy leárazáskor szoktam venni mert különben nagyon drága de nagyon szépek .
10/11 anonim válasza:
Jók, szeretem az F&F ruhákat. Tartós, szép és ha akciós nagyon megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!