Tenyleg kell a szandal az eppen jarni tanulo lanyom labara?
Koszonom a valaszaitokat, mindenkiet. Nincs semmifele orvosi oka amiert vennenk neki a labbelit bentre, kiveve a Vedono es a kornyezetem javaslata. Tegnap este felhivott a lanyom keresztanyja, hogy mit szeretnenk Karacsonyra, igy a szandal "egy reszet kertuk". Azert dontottunk megis e meloett, mert sok a jarolap a hazban, es hideg. A zokni rendszeresen lecsuszik. A ferjemet elbocsajtottak es nem tudjuk mikor lesz ujra munkaja, sajnos megtakaritasunk nincs mert iden szeptemberre fejeztuk be teljesen a hazunkat, 8 evig epult, eppen ahogy osszegyult valamennyi penzunk, akkor folytattuk. Vegre teljesen kesz, de szerencsereeddig volt munkaja, nekem is, de aztan jott a kislanyunk :-) , igy most csak a gyeem es a csaladi potlekunk van. De optimistak vagyunk.
Egyebkent megdobbento milyen dragak a pici szandalok, cipok, l vagyok hulve, ahogy igy nezegettem a neten, ez a 7 ezer ahhoz kepest nem draga hogy milyen arak vannak. Koszonom az otleteket, jo tanacsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!