Tenyleg kell a szandal az eppen jarni tanulo lanyom labara?
Az én fiam most kezdett önállóan totyogni, még csak bent, nem adok semmit a lábára maximum puha talpút hogy meg ne fázzon!
Én úgy tudom (és így is fogom csinálni) hogy addig míg kint nem jár stabilan, nem kell ráadni semmit.
Utolsó! Akkor te 36 ezret költöttél a három lábbelire? Nem semmi...
Figyelj! Bentre ahogy legtöbben írták nem kell semmi. Ilyen hülyeséget honnan szed a védőnő, nem tudom...
Az én lányom is most totyog 13 hónapos, bentre nem kap semmit. Kint még nem jár, de én 3000-ért vettem neki egy használt Asso bőr csizmát, ami, ha el is kezd járni kinn, tartja a bokáját és teljesen megfelelő. Én nem voltam hajlandó tízezret kiadni egy csizmáért, amit hord kb. 3-4 hónapig, pedig lehet futotta volna, de ésszerűtlennek tartom.
Az, aki meg három lábbelit vesz egy évszakra darabját 12 ezerért az nem az én, mi társadalmi rétegünkhöz tartozik..., de, ha megteheti, hát vegye...
Igen,annyiért vettem őket összesen!
Megtehetjük,igen.Soha nem adnék használt lábbelit rá,ahogy olcsó,minőségen aluli kínait sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!