Nem korai még ilyeneket nézegetni?

Figyelt kérdés
Tegnap derült ki hogy a.legjobb barátnőmnek kisbabája lesz. Tervezett baba volt,nagyon boldog. De már tegnap elkezdte nézegetni a babaruhákat,kiságyak...nem korai még,mert szerintem igen.olyan mintha egy kicsit beteges lenne( 3hónap próbálkozás után jött össze a baba)
2014. nov. 27. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A barátnődnél teljesen normális, hogy már most ezzel foglalatoskodik, hiszen szeretettel várja tervezett gyermekét. Én a 13. Hétig folyamatosan paráztam, aztán a 18.-ig majd 24.-ig, 36.-ig - mind mérföldkő.Sajnos végig adódhat gond de nem szabad erre gondolni, remélje csak a legjobbakat. Mi folyamatosan vettük a cuccokat, így nem éreztük meg annyira a havi költségvetésen. Bár rettegtem, hogy elvesztem a babát babonás Sosem voltam, pár dolgot már az első trimeszterben beszereztem. Jól esett szívemnek lelkemnek.
2014. nov. 28. 03:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Akinek ne adja Isten valami történik a babájával, az akkor is kiborul, ha nem nézegetett előtte babaholmikat. Ettől nem lesz rosszabb neki. Amúgy sem szabad arra gondolni, hogy baj lesz. Örülj vele, és nézegesd vele a babaruhákat :). Szerintem ez a legtöbb amit tehetsz. Az biztosan nem esne jól Neki, ha szólnál, hogy még korai.
2014. nov. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!