Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 1 éves most a lányom. Megéri...

1 éves most a lányom. Megéri neki kapucnis poncsó törölközőt venni? Nyáron kinti pancsolásnál, strandon hasznát veszi majd vagy korai?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri. Ha már jön-megy pláne. 1,5 éves a fiam, mi már tavaly nyáron is használtuk, pedig még 1 éves se volt, de a strandon könnyebb volt ráadni.
2014. ápr. 28. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
2,5 a fiam. Mi itthon is időtlen idők óta használjuk, és még egyáltalán nem kicsi neki. Szeretjük :-)
2014. ápr. 28. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is vehetsz neki.Én is vettem az enyémnek,júniusban töltötte az 1 évet,és már azon a nyáron használtuk,most 4 éves lesz,és még mindig fogjuk vinni a strandra. Könnyen rájuk lehet adni,a kapucni is hasznos a strandon,míg kint ül,mi szeretjük :)
2014. ápr. 29. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen megéri.3 éves fiam és mindig használjuk :)
2014. ápr. 29. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is van, kisfiam kb. 15 hónapos korától használjuk a mai napig is :)
2014. ápr. 29. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor már csak az a kérdés Miskolcon hol lehet kapni?
2014. ápr. 29. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
hogy Miskolcon hol, azt nem tudom. Én láttam már piacon, hagyományos kínaiban, és a hagyományosnál igényesebb kínaiban is. De netről is tudsz rendelni sok helyről, attól függően hogy milyet szeretnél. Én 2500-ért vettem, ha jól emlékszem.
2014. ápr. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!