Korai lenne babakocsit vásárolni? 14+3 hkm.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok a következőről?
Már elkezdtem nézegetni a dolgokat, hogy miket kell beszerezni a baba érkezéséig.
És találtam egy babakocsit az egyik oldalon... Használt, de nagyon jó áron van, ráadásul a városban, ahol lakom. Biztos, hogy ezt venném meg. Egyedül az tart vissza, hogy még korai lenne a vásárlás... De attól is tartok, hogy elviszik előttem. Egyébként mindenképpen unisex-et szeretnék, szóval a szín nem játszik...
Mit gondoltok, korai lenne megvásárolni a babakocsit? Nem a babona miatt.. de azért mégis "csak" a 14. hét.
Köszönöm előre is.
Mi 24hetes vettük meg a kocsit, és 3hónapos volt a babám amikor lecseréltük... Elkapkodtuk sajnos. A másik jó tanács, hogy így a garanciája is kevesebb lesz. Nekünk egy év volt rá, de ugye a szobában állt egy jó darabig.
Ha viszont biztos vagy benne, hogy az a kocsi kell és épp akciós, akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!