KUNERT VIP Babakocsit szeretnék vásárolni! Mi a tapasztalatotok a termékkel kapcsolatban? Hol vettétek? (rendelésre vagy személyesen)
Nekem télen (most) jó volt, mert nem akadtam fent az "elkotort havon" .. ha már felkészültek nálunk (is) a katasztrófára! :]]]
Na de a lényeg:
- nekem nyikorog, legalább tudják, hogy jövünk .. :))
- vadi újat vettünk, karcos volt.
- több, mint 1 hónapig vártunk rá (boltban rendeltük!)
- első fék (ami a gyerek láb részénél van) kb. 2. használat után sz@r lett, csak az első fék (ami a fejénél van) az használható
- batár nagy, nehéz .. csak alacsony padlós buszra tudom felrakni, már ha az jön .. egyébként miért is segítene bárki felrakni?
- kupola résznél, ahol a csavarral van rögzítve a babakocsi vázához, az kiesik állandóan.
- pelenkázótáskájába pakolni lehetetlen normálisan.
- és ha valamihez hozzáér a kereke, akkor simán kiesik. Így, ha buszról szállsz le vele, akkor néz körbe, hogy biztos megvan-e a 4 kereke!
Egyébként a huzata mosható mosógépbe simán 60°C-on is. Semmi baja nem lesz, max. tiszta lesz :]]
A gyerekünk eddig jókat aludt benne, de én leakarom cserélni másikra.
Szia!
Kunert Vip-ünk van,én szeretem.Nagyon fontos,hogy ez inkább kertvárosi kocsi.Ha belvárosban,emeletes házba laksz,vagy olyan helyen ahol emelgetned kell lépcsőkön,illetve ha buszozol akkor felejtsd el ezt a márkát.
Mi kertvárosban lakunk,itt rengeteg a földes út,viszont hóban,fagyban,sárban el nem akad a nagy kerekeivel,jól rugózik,és nagy a tere,a lányom 10 hónapos 11 kg,jó ducika,de kényelmesen elfér benne még fekve,betakarva a mai napig is.Nem mellesleg 38.000-ért kaptunk hozzá egy csomó kelléket,lábzsák,szúnyogháló,esővédő,pelus táska,jó nagy a kosara is,szóval én tényleg meg vagyok vele elégedve :)
Ilyenünk volt, gyűlöltem! Nagyon sz@r!!! Egy párszor már leírtam, hogy miért, most nem részletezném.
(ha itt beírod a keresőbe, az én véleményem is olvashatod néhány kérdésnél...)
Szóval tapasztalatok: csak negatív!
Nyíregyházán vettük. Elmentünk személyesen, de amilyet szerettünk volna (színben), olyan nem volt. Ill. csak a hordozója. Azt elhoztuk, és postán küldték a kocsit. (Pedig azt mondták, h futár hozza.)
Mindenesetre kidobtunk az ablakon 36.000 Ft-ot, mert olyan sz@r. Inkább költöttem volna a dupláját, de normális kocsink lenne! Mivel le is kellett cserélnünk gyorsan - a sportrész használhatatlan - , így árban ott is vagyunk...
Én azt mondom, gondold meg jól!!!!
4/7-es vagyok.
Igen, a sport résszel szenvedünk most mi is. Eljött az idő, hogy a lányunk ismerkedjen a külvilággal, ne minket nézzen .. használhatatlan sz@r a sport része !!!
Egyszerűen nem lehet normálisan irányítani, fordulni vele! KATASZTRÓFA!
Épp most keresek új babakocsit!
Nem azt mondom, hogy ez a "márka" egyenlő a béka seggével, de ha nem szándékozol több babakocsit venni egy gyerek alatt, akkor felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!