Nem korai még ilyeneket nézegetni?
:). Én is azonnal elkezdtem nézegetni mindent,információszerzés céljából. A babakocsit megvettem a 14.héten,mert akkor voltunk otthon (itt külföldön kb.5x annyiba került volna) és utána szépen apránként egy-egy pl.akciós kisruhát,ilyesmit. Volt ismerős,aki viszont a kocsira megjegyezte,hogy szép-szép,de ő nem vette volna még meg,mert mivan ha....Na ezt nagy bunkóságnak tartottam,hogy ilyet mond a szemembe. Én sem vettem volna meg,ha nem kellett volna a pénzre is gondolni. Sőt,utána derült,ki hogy kislány,így vehettünk volna kimondott lányosat is.
Viszont úgy kb az 5.hónaptól vesszük folyamatosan a dolgokat,hogy ne egyszerre kelljen akkorát költekezni. Plusz így van idő és esély akciókat kifogni. 6 hét múlva jön a pici és a nagy része már megvan,szépen apránként. Viszont a második trimeszter érdemes kivárni,mert az mágis csak boztosabb. De a 6.héten én is vettem egy kiszoknit :D Ez azért jót tesz lelkileg:D
6 hetes terhes vagyok, már vettünk a férjemmel egy kis macis szundikendőt, meg én egyedül is pár apróságot, amikor még nem is voltam terhes. Jólesett a lelkemnek, ennyi.
Nem attól fog elmenni a baba, h veszel neki 10 hetesen egy kis ruhát. A fájdalom meg óriási lesz, ha elmegy, ha vettél neki valamit, ha nem.
Szóval nézegesse csak nyugodtan, ha neki ez jólesik, te meg ne irigykedj :P
Szerintem sem beteges:) En meg terhes sem voltam amikor elkezdtem nezegetni a babakocsikat az interneten,hogy nagyjabol tisztaban legyek a kinalattal.
Aztan amikor terhes lettem a ferjem mondta,hogy menjunk be nehany bababoltba szetnezni.Persze ekkor meg nem vasaroltam,az elso kisruhakat a 6. honapban vettem meg,amikor mar biztos volt a baba neme,minden mast pedig a 7. honaptol kezdodoen szinte egyszerre.Ekkor viszont mar pontosan tudtam,hogy mit honnan akarok megvenni es mennyibe fog kerulni.
Mi is, még mikor belevágtunk a projektbe, elkezdtük nézegetni a babakocsikat, kis ruhákat.
Egyrészt információszerzés céljából, testvérem úgy járt, hogy az utolsó percre hagyta (szó szerint, azt tervezték, hogy a kiírt időpont előtti héten elmennek egy hatalmas boltba, és ott megveszik), előbb beindult a szülés, és a férje egyedül volt kénytelen babakocsit venni. Fogalma nem volt, mire kellene figyelni, vett egy batárnagy dögöt, ami ugyan elmegy erdőben is, de az aprócska nő képtelen felemelni egyedül, padkázni se igen tud vele, ráadásul még a szín is... mondjuk ki, randa.
Nyilván van még néhány lépés az első és az utolsó perc közt, de no.
Másrészt az akciókra mentünk, mondván, a ruhákat ugye alig fogja használni, a bútorokat is max 3 évig... Bár egyértelműen a babakocsit válogattuk legtovább. Csomó helyre elmentünk, emelgettem a kocsikat... Szóval mi nagyon összeválogattuk, mit mikor. Aztán a 12. hét után kezdtük el akciónként megvenni a cuccokat. Amíg még én is mozgékonyabb voltam (az 50 eredeti kilómmal a plusz 12... Eléggé megviselte az amúgy is össze-vissza gerincemet), meglett minden.
Szerintem sem beteges, most be van sózva, meg tudom őt értei nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!