Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tényleg bűn kínaiban cipőtvenn...

Tényleg bűn kínaiban cipőtvenni a gyereknek?

Figyelt kérdés

Vetten neki két pár téli cipőt, puha, tépőzáras, csini.

Erre a nővérem elkezdett fujjongva beszélni, hogy ő bizony sose vesz kínaiban semmit. Inkább megveszi használtan a márkásat. A kínai nagyon ciki!

Mondtam neki, hogy a használt cipőben hamarabb baja lehet a lábának, de szerinte ez hülyeség.

Nem vagyok gazdag. Egyedül nevelem a gyerekem, de nem is nélkülözünk. Deichmann és társai tőlünk 60 km. Tényleg bűn ott vásárolni? :(

2014. nov. 18. 09:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túllihegik ezt a cipő témát, én is csupa mai szemmel gagyi cipőben nőttem fel és semmi gond a lábammal. Persze ha van rá keret nyilván a legjobbat veszi az ember, de semmiképp nem bűn kínait venni.
2014. nov. 18. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Kínai cipőt hordtam 26 évem alatt mindig (anyum egyedül nevelt),2 gyerekemnek úgyszint kínait veszek,nagy ritkán ha leárazás van a deichmannban akkor ott is,de ugyanolyan sz.r mint a kínai,valamikor még hamarébb szét ment,és kopp kopp semmi baja senkinek:)
2014. nov. 18. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Én igazából azt nem értem, hogy 10-20 évvel ezelőtt nem is voltak ilyen cipők mint manapság, mégsem ment mindenkinek tönkre a lába. Nyilván ha kiderül, hogy valami komoly baj van a gyerek lábával és ortopédus ajánlja, hogy milyen cipőt kell neki venni, akkor olyat kell venni. Nekem például az ortopédus maga mondta, hogy teljesen mindegy milyen márkájú a cipő, akár a kínaiban is megvehetem, a lényeg, hogy tartsa a bokáját és ne legyen merev a talpa.
2014. nov. 18. 16:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi is úgy nőttünk fel a bátyámmal, hogy kínais cipőket adtak a lábunkra. Egyikünknek sincs semmi baja, pedig apánk a hatalmas szakértelmével, így visszagondolva a mai szemmel leghibásabb cipőket vette nekünk.

A nagyobbik fiamnak vettünk egyébként Deichmanban márkás csodacipőt 8990 forintért, mikor 3 éves volt. 2 hónap alatt szétment, nem bírta a gyerek tempóját. A kínais se bírja 3-4 hónapnál tovább, de 3-4000 Ft max, és ugyanott gyártják. Megnézed, mennyire rugalmas a talpa, mennyire meleg, mennyire műanyag, és megveszed, ha jó. Eddig egyik gyerekemnek sincsen semmi problémája (15, 10, 7 évesek)...

Ellenben a használt cipő nagyon gáz. Ruhát simán veszünk használtat, de cipőt soha. Rosszabbul járunk vele.

2014. nov. 19. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
nem bün ha van hozá jotálás normális ,kinai ezt ritkán ad hozá.
2014. nov. 19. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia. Kisfiamnak kezdetek óta vettem márkás cipőket, most 8 évesen mégis lúdtalpa van. Használt cipőt nem adok rá. Azért a kínai és kínai között is van különbség, árban és minőségben egyaránt.
2014. nov. 20. 19:17
 17/17 Vadkorte81 válasza:
Szerinted a markas cipok hol keszulnek?Mert szerintem India.Ciki a kinai,vegyel indiait:)
2014. dec. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!