Tényleg bűn kínaiban cipőtvenni a gyereknek?
Figyelt kérdés
Vetten neki két pár téli cipőt, puha, tépőzáras, csini.
Erre a nővérem elkezdett fujjongva beszélni, hogy ő bizony sose vesz kínaiban semmit. Inkább megveszi használtan a márkásat. A kínai nagyon ciki!
Mondtam neki, hogy a használt cipőben hamarabb baja lehet a lábának, de szerinte ez hülyeség.
Nem vagyok gazdag. Egyedül nevelem a gyerekem, de nem is nélkülözünk. Deichmann és társai tőlünk 60 km. Tényleg bűn ott vásárolni? :(
2014. nov. 18. 09:18
1/17 anonim válasza:
Nem azért nem tanácsos, mert a kínai ciki. A tesód sem választ jobbat, már bocsánat. Semmi különbséget nem látok a szakszerűtlenül összeragasztott kínai cipő és a kitaposott márkás között. Mindkettő rossz a gyerek lábának. Mi mindenen spórolunk, az összes ruhája használt (jó állapotú), de a cipőn nem. Tönkretehetitek egy életre a lábát mind a ketten a tesóddal!
2/17 A kérdező kommentje:
Nekem is világ életemben kínais cipőm volt. Semmilyen ortopédiai problémám nincs. Nem értem ezt a hisztit. A márkásat is kínában gyártják. Mindent ott gyártanak. Egyáltalán nem tűnik gagyinak. nem a 900 forintos foat veszem.
2014. nov. 18. 09:24
3/17 anonim válasza:
Akkor már inkább a kínai mint a használt cipő. Én is rengeteg ruhát veszek használtan, de cipőt nem.
4/17 anonim válasza:
A deichmannban és a hasonló cipőboltokban is a többség (az olcsóbbak) kínaiak, tehát nem jársz jobban velük. Ha a cikiség miatt baj, akkor ne csillogósat vagy csatosat vegyél, mert azokról látszik egyből,h kínai. Egyébként szerintem is a cipőben nem igen szabad spórolni, mert tönkreteszi a lábát a rossz minőségű darabok.
5/17 anonim válasza:
Mindenki saját belátása szerint dönt. A kínai időnként tényleg rossz minőségű, de egy gyerek általában nem tudja elnyűni, mert közben kinövi. A márkás cipő meg ortopédiai tervezés szempontjából semmivel nem jobb (időnként a minősége s csapnivaló), csak azzal lehet rongyrázni.
6/17 anonim válasza:
Akiknek van pénzük a márkásra azok szerint bün. Szerintem nem az. 3 gyerekem van, soha nem volt márkás cipőjük, és nekem sem. Köszönjük szépen jól vagyunk, az ég világon semmi problémánk nincs. És nem is ciki.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csilivili cipőt venni. Fiam van. :) Ugyan ilyen cipőt láttam A deichman újságban is. színre, állásra, fazonra is ugyan ilyen. Az 6000 volt. Én 3500 ért vettem darabját. Mivell mindenképp kell váltócipő így kettőt vettem. Úgyhogy ránézésre szerintem nem mondja meg senki.
2014. nov. 18. 09:43
8/17 anonim válasza:
en is kinaiba veszem a kisfiamnak a cipot semmi baja a labanak.en is kinaisba jarok az en labamnak sincs semmi baja.es a novered hiaba markas de hasznalt cipot vesz a gyereknek.az mar kivan jarva nem minden gyereknek egyforma a laba es nem tesz jot a kicsinek
9/17 anonim válasza:
Én is vettem már fiamnak kínaiba cipőt. Nagyon megnézem, a talp rugalmasságát, varrás , minőség stb. Használt cipőt nem veszek neki. vagy kínai de általában Deichmann, mert közel van hozzánk. Egyébként én megvettem neki majdnem 3 éves koráig a drága cipőket 3 havonta csere. Mind 7000-8000 között volt. Falcon és hasonló márkás társai. Még is befele dől a kisfiam bokája, és gyógycipő kell neki. A második gyereknek biztos, hogy a Deichmnannba veszem neki első perctől kezdve. Szuper kis puha talpú, de kemény kérgű cipők vannak, fele áron mint a pl.a Falcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!