Most 104 cm-es gyereknek 104-es vagy 110-es egybe síoverált vennél?
Csak a 104-est próbáltuk fel, az tökéletesen állt rajta, de ha nő 2 cm-t akkor már lehet hogy szűk ha lehajol. A 110-es pár centivel nagyobb csak, összemértem, de azt nem próbáltuk fel. Mindenképp visszamegyek és megveszem az egyiket, de nem tudom melyik lenne a jobb, mert a 104-es tényleg tökéletesen állt, de lehet hogy jó lenne ha jövőre is tudná esetleg hordani. A tavaly vett overál is jó még rá idén, de akkor pont két méretezés közt volt a magassága.
Még sosem vettem egybe overált ezért vagyok bizonytalan. Ja és síelni kellene, úgyhogy az is szempont hogy kényelmesen tudjon benne mozogni.
4 éves kislány
Én mindenképpen a nagyobbat venném,főleg,hogy csak pár centi van a kettő közt.
4éves fiúcska anyukája és 33hkm :)
A kislányom 3,5 éves múlt, pont 104 cm magas, és síelni tanul:)
Én több síoverált és 2 részest is vettem neki, sajnos ez a gyengém, így könnyen tudok válaszolni.
Most a 104-es egyberészest hordja oviba és abban is jár a síiskolába. Ha sima bakancsban van, akkor pont jó a hossza, de ha felveszi a sícipőt, akkor meg már rövidnek is tűnik a nadrág alja, a cipő talpmagassága miatt. Ez még 1-2 hónapig lesz rá jó, lehet, hogy az ovis telet kibírja, de a rendes síelésre már nem lesz jó.
Az igazi síelős overálja két részes, az 110-es, de azt egyenlőre nem adom rá, mert nagyon meleg és sajnálom ha elhasználja.
Én a helyedben biztos, hogy a nagyobbat venném meg, az aláöltözés és a sícipő miatt is.
Esetleg megfontolnám a kétrészest, mert a sípályákon a wc mindig sáros az olvadt hó miatt, egy egyberészest nehéz úgy letolni, hogy ne lógjon bele a sárba.
Még annyit, hogy a sísuliban látom a többi gyereket, az öltözés közben 1, 2 gyereknek nagynak tűnik az overálja ( mind 2 részes), sícipőben kesztyűvel pedig már csinos, nem látszik, hogy nagy lenne, és tökéletesen mozognak benne.
4-es vagyok.
A síelős kétrészesébe írt méret 110/116.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!