Szerintetek 1 éves járni tudó gyereknek vegyek a télre babakocsiba köthető bundazsákot? Nem tudom mennyire viselné?
Èn vettem. Nagylányom nagyon utált fázni, és szeptemberben volt 1 éves. Sokat babakocsiztunk, mindig imádta felhúzni a nyakáig.
Most a tesó 1,5 éves és ö is boldogan ül a meleg bundazsákba.
Ha babakocsiztok akkor mindenképpen, mert ö csak ott ül és hideg van. Miközben te olyan gyorsan szeded a lábaidat, hogy kimelegedj, öt csak a hideg éri.
Szerintem fölösleges...
Már csak azért mondom, mert biztos ki akar majd szállni, tehát latyakos lesz a cipője, után én már nem raknék rá bundazsákot, lábzsákot...vagy levennéd a cipőjét mikor belerakod, mikor meg ki akar szállni, kínlódsz a felhúzással...szerintem felesleges tortúra.
Szerintem ennyi idős gyereket úgy kell felöltöztetni, hogy úgyis jön-megy, mocorog a babakocsiban is, tehát meleg overáll, kabát. Ennyi idősen mondjuk az én lányom már nem aludt babakocsiban, max akkor kellene kicsit melegebb neki, de annyira meg elég egy pléd... Szerintem totál fölösleges beruházni már beköthető bundazsákra...én legalábbis tuti nem vennék...
Hát az én lányom tavaly télen még nem tudott járni, mégis csak egy jó meleg overállja volt és sosem fázott, ez tuti, mert mindig amikor levetkőztettem nagyon jó melegek voltak a kis combjai, már néha túlzásnak is találtam...
Úgyhogy ha a meleg overállra még ráadsz egy bundazsákot, az szerintem nem a legjobb, csak beizzad szegény. És rá kell adni az overállt, mert ha kiszáll, kell...
Szóval szerintem semmi szükség rá...
Köszönöm a tanácsokat! Arra jutottam, veszek egyet használtan. Úgy már 5000 Ft-ért is láttam a neten.Ha mégsem jön be, akkor meg jó lesz a következő gyerkőcnek, vagy eladom..
Már csak azt nem tudom, mekkorát vegyek.80 cm a babakocsi teljes hossza, a gyerekem meg 73 cm.Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!