Mennyi idős kortól adtál a gyermekedre 68as ruhát?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 16:08
11/19 anonim válasza:
Majd belenő, látod, nagy a szórás, inkább nagyobb legyen, mint kisebb.
12/19 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm szépen.
Még megjegyzem én nem pontoztam le senkit.
Köszi még egyszer a válaszokat :)
2014. júl. 3. 18:39
13/19 anonim válasza:
Nagyon nagy a szórás.
Az én kisfiam 3500grammal 60centivel született májusban. Most 7 hetes, és már a 68as ruhákat hordunk.
14/19 anonim válasza:
Na és tényleg ezeket a válaszokat milyen agyament volt képes lepontozni??? Akkora idióták járnak ide...
15/19 anonim válasza:
kb. 4 hónapos korától,3350el és 54 centivel született,most lesz fél éves,lassan váltunk.A nagylanyom kb fél évesen kezdte hordani.
17/19 anonim válasza:
2-3 hónapos korában hordott ekorát a lányom.
18/19 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 hónapos, majdnem 7 kiló és 63,5 cm, de a 68-as holmik még éppen rámennek, bodyból 68-74-est kell ráadjak. A felsőteste hosszú, lábai rövidebbek, naciból elég a 62-es is. Nagyobb fiamnál is ugyanez volt.
A kislányom más volt, neki a lábai voltak hosszúak, a felsőteste rövidebb, ezért ő 5-6 hósan hordott 68-ast.
19/19 anonim válasza:
a kisfiam 5hós és most hordd 68-as ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!