Ahogy megszületik a baba, hány hónapos kortól hányas méretű ruha neki?
Különböző honlapokon különböző méreteket lehet olvasni, de honnan tudjam, melyik mekkora, mikor lesz jó a babának, és meddig?
Jó lenne az első 6 hónapra bevásárolni elegendő ruhát, de tanácstalan vagyok, hogy melyik méretből hányat vegyek.
Április végi gyerek lesz, és itt nálunk a május 30 fokos, aztán a nyár 40, majd a szeptember 35.
Nem tudod kiszámolni előre milyen ütemben nő, és mekkora lesz amikor megszületik...
Az én gyerkőcömre pl eleve kicsik voltak az 56-os ruhák... 60 cm-vel született. 2 hósan már 68-ast hordott, 4 hósan 74-est.
Szerintem eddig a méretig nyugodtan vásárolgathatsz, de hogy az pontosan mikor lesz rá jó, senki nem fogja Neked megmondani!
Szia!
6 hónapra elég nehéz kiszámolni.
Az én gyerekeim átlagos méretűek voltak. 3,5kg-val és 51-52cm-rel születtek, az 50-es ruhákat 2-3 hétig tudták hordani. 62-es méretet már nem emlékszem mikor kezdték hordani. 6 hónaposan a 68-as ruhák jók voltak mind a kettőre, egyikük sem volt dagi baba.
Az enyém sem volt dagi, csak hosszú!
Első voltam
Nekem májusi a fiam
56-os body volt a legkisebb amit vettem. 52cm-el született, így az 56 tök jó volt, de már 3 hetesen adtam rá 62-est.
Gondolom külföldön élsz, a fokok miatt, bár nálunk is már gyakori a 40 fok :)
Rövidújju mindenképpen, meg ujjatlan is jó lesz abba a 40 fokba, bár szerintem egy szál pelenkába lesz a lakásotokban.
Az első hónapban kb 56-os elég, de lehet 3 hét alatt kinövi szóval ne vásárolj be jó sokat, utána jön a 62-es, 68,74 nagyjából ezek a méretek lesznek az első fél évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!