104-es bodyt hol tudok venni?
Az enyém 23 hónapos :-)
A Tesco-ban is csak 98-asig (2-3 éves méret) van.
Használtan sikerült 2-t vennem. Az átlagos méretű gyerekek ezt a méretet már nem hordják. A Scamp-nél pedig 1000 Ft körül kezdődik darabja..
Tescoban lehet kapni 2-3 év méretezésű bodyt, 4000ft 5 db.
Na az akkora, sőt nagyobb mint a scamp 104-es.
A nagylányom (3 éves lesz nyáron) és kb. 98-100 centi. 104-es ruhák kellenek neki. Legalábbis a legtöbb ilyen méretű. Már a 98-as méretűek rá se mennek.
Ő bölcsibe jár és ott már nem "divat" a body, pedig a téli (hidegebb) időben én jobban örültem volna, ha az van rajta, de sajnos nem lehet ilyen ruhát rájuk adni.
Még 1 éve láttam nagyobb Tescoba 98-as body-t, de nagyobbat már nem. Esetleg Auchanba lehetne még körbenézni, hátha találtok. Ott is szoktak nagy méretű body-k lenni.
Visszatérve a bölcsi miatti "no body" életre, mi vettünk egy csomó atlétát és azt adjuk a lányunk alá.
Oké, nem egy body - bárhogy mozdul védi a derekát dolog -, de már hozzászoktam fél év alatt és megteszi a hatást ez is. :)
A Tesco 98-as body már 92 cm-esen is feszült a kisfiamon, hamar le kellett selejtezni :-(
A Brendonban én csak színeset láttam Scamp-es áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!