104-es bodyt hol tudok venni?

Figyelt kérdés
Néztem már több helyen, de egyedül a Scamp-es volt elég nagy, az viszont elég drága újonnan. Pl. a C&A-s 104-es akkorra volt volt, mint a Scamp 98-as. Köszi a segítséget :-)
2014. ápr. 6. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocs, segíteni sajnos nem tudok, engem is érdekelne. Nagyon ritkán kilehet fogni a tescoban, az összecsomagoltak között. De igazából az a meglátásom, hogy ezzel a mérettel már nagyobb gyereket jellemeznek, és nekik már trikó+alsót lehet venni. Pedig az én fiamnak is ez a méret kellene, és ő két éves.
2014. ápr. 6. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Az enyém 23 hónapos :-)

A Tesco-ban is csak 98-asig (2-3 éves méret) van.

Használtan sikerült 2-t vennem. Az átlagos méretű gyerekek ezt a méretet már nem hordják. A Scamp-nél pedig 1000 Ft körül kezdődik darabja..

2014. ápr. 6. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
én sem találtam sehol, így kénytelen voltam megvenni a scamp-eset darabját 1.290-ért, és még csak nem is mintás. nekem is csak ámulnak és bámulnak, hogy mekkora lányom van, pedig csak 2 éves múlt nemrégiben.
2014. ápr. 6. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Tescoban lehet kapni 2-3 év méretezésű bodyt, 4000ft 5 db.

Na az akkora, sőt nagyobb mint a scamp 104-es.

2014. ápr. 6. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
En a brendonban vettem 104-est es meg nagyonb is volt. Sima feher, sajat markas, nem is volt tul draga
2014. ápr. 6. 14:45
 6/10 lcs ***** válasza:
én már többször láttam az aldiban nagy méretet, ujjatlant és röviddujjút :)
2014. ápr. 6. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A nagylányom (3 éves lesz nyáron) és kb. 98-100 centi. 104-es ruhák kellenek neki. Legalábbis a legtöbb ilyen méretű. Már a 98-as méretűek rá se mennek.

Ő bölcsibe jár és ott már nem "divat" a body, pedig a téli (hidegebb) időben én jobban örültem volna, ha az van rajta, de sajnos nem lehet ilyen ruhát rájuk adni.

Még 1 éve láttam nagyobb Tescoba 98-as body-t, de nagyobbat már nem. Esetleg Auchanba lehetne még körbenézni, hátha találtok. Ott is szoktak nagy méretű body-k lenni.

Visszatérve a bölcsi miatti "no body" életre, mi vettünk egy csomó atlétát és azt adjuk a lányunk alá.

Oké, nem egy body - bárhogy mozdul védi a derekát dolog -, de már hozzászoktam fél év alatt és megteszi a hatást ez is. :)

2014. ápr. 6. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:

A Tesco 98-as body már 92 cm-esen is feszült a kisfiamon, hamar le kellett selejtezni :-(

A Brendonban én csak színeset láttam Scamp-es áron.

2014. ápr. 7. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
104 méret már elméletileg 3-4 éves méret ezért nem lehet venni nagyon .
2014. ápr. 7. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:

hogy boltban hol találsz azt nem tudom de vaterán biztos vannak. illetve az apródon is

[link]

[link]

2014. ápr. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!