Mennyi idős koráig adtatok babátokra bodyt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 16:19
1/11 anonim válasza:
Én a szobatisztaságig. 2 fiam van, 2 évesen hagytuk el a badít, addig jó volt, hogy "tartotta" a pelust.
3/11 anonim válasza:
Pont, mint az 1-rs. Ahogy lekerult a pelenka, lekerult a body is es atleta valtotta fel. De ejjel most is hordja 2,5 evesen, mert ejjel meg kap pelust.
4/11 anonim válasza:
Éjjelre még kap a 2,5 éves fiam, hogy takarja a derekát és tartsa a pelust. Nappalra már szobatiszta.
Nappal trikó/póló.
5/11 anonim válasza:
kb mig pelenkás volt. De nyáron akkor sem adtam rá :) Igaz,ő az utolsó évben bugyipelenkát hordott-
6/11 gabszem válasza:
21 hós és még adok kislányomra, védi a derekát, tavasztól már nem fogunk body-t használni, nehéz is lenne mert már most 98-ast használunk :)
7/11 anonim válasza:
Míg pelus van. Lányom 2 évesen lett szobatisszta,éjszakára pár hónappal később,így akkor hagytuk el végleg a bodyt- Fiamnál még most is használjuk, 2 múlt 2 hónapja. Télen nyáron használtuk mindig. A pólót pelus mellett nem szeretem. maximum,ha ujjatlan bodyra adom így télen,de a dereka végett szeretem és mert nem csúszik fel.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Lányom most 1 éves, úgy gondoltam, hogy nyáron el szeretném hagyni, remélem addigra félig-meddig szobatiszta lesz
2013. nov. 24. 10:22
10/11 anonim válasza:
2 éves, még hordja. Én örülnék, ha a szobatisztaság után is hordaná, mert legalább be lenne takarva a dereka. De nem sok esélyt látok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!