Mikortól adtatok babátokra rövid ujjú bodyt?
Ma egy hosszú ujjú bodyba kis nadrágba és sapiba voltunk, na meg persze zokni és cipő.
Az érdekelne ki mibe viszi ki a babáját?
3 hónapos a bébikénk!
Sztem rengeteg ruhát adsz rá, de persze a te dolgod csak egy vélemény. :)
Az én 4 hósom ma pucéran volt kint és még fürödtünk is a medencében. 30 fok volt árnyékban...
Köszi a válaszokat!
Utolsó én egy kicsit parás vagyok ezek szerint de az tuti, hogy akármilyen meleg legyen se merném medencébe tenni. Bátor vagy de lehet, hogy inkább én vagyok nagyon fostos. :)
Hu...szerintem nagyon beöltöztetted.Csoda hogy nem kapott hőgutát! :D
Nyugodtan öltöztetheted kicsit lengébben,hisz neki se jó ha belesül,izzad,túlmelegszik.
Én ma egy rövid ujjú body+vékony harisnyát adtam a lányomra.
Így sétáltunk kint 3 óra hosszát.
5 hónapos
Szerintem is tuloltoztetted ma..:)
Az en kislanyom 5,5 honapos, ma egesz nap napozoban volt, javareszt az arnyekos teraszunkon es az udvaron voltunk, sot a delutani orakban puceran forgolodott a felarnyekban :)))) imadta:)
Bnomnek 3 honapos a kislanya es ma egy kis rovidnadragban volt, es egy rovidujju bodyban. Nem kell ezt tullihegni. A 30 fokban mar nem fog megfazni :)
Mindig a nyakat/tarkojat nezd, ha meleg, nyirkos, akkor melege van, a hideg akkor fazik, es ha langyos, meleg, de nem vizes/nyirkos, akkor pont jo neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!