Nyaralni megyünk a Balcsihoz 2 hét múlva. Ti használnátok pár hónapos babátokra védőkrémet? A gyógyszertárban azt mondták, hogy nem lehet, semmit, csak fedjem folyamatosan a bőrét!
5 hónapos lesz akkor. bőre érzékeny, alig bírtuk helyrehozni, ki volt száradva az egész teste.. tehát nem mindegy mit kenek rá..
köszönöm a válaszokat.
Nekünk Babé van. Nagyon ajánlom nekünk is extra száraz bőrünk van. Igaz kicsit drága a patikában vettem 5800 ft volt. De kicsi kell belőle, szóval sokáig elég lesz.
Jó nyaralást! :)
Én a Müllerben vettem Bübchen naptejet, 30 faktoros, babáknak. Én kipróbáltam mielőtt megvettem, hogy milyen kenni, és ezt volt a legjobb, azért ilyet vettem.
Szerintem nem lehet nyáron mindig fedni a bőrét.
Nekünk is érzékeny a bőre. EXTRA ÉRZÉKENY. A babé termékeit használjuk és semmi baja nincs. Előtte allergiás lett a gyógyszertáriakra. Arra figyelj, hogy amiből van érzékeny bőrűeknek kiadás abból az kell. Sima antiallergén a : popsikrém, napkrém, arcápoló krém
extra érzékenyeknek verzió van: sampon, fürdetőgél, testépoló
Ezeket használjuk 2 éve és szuper. Gyógyszertárakban tudsz venni. Vannak felnőtteknek való dolgai is, de direkt a babáknak való termékcsaládot kell keresned. Próbáld ki a tesápolót is! eszméletlen jól hidratál. napkrémet 50 használunk és szuper. csecsemő kora óta napkrémet is kenek rá (arcára először).
szia,én ezt vettem! nekem is 4,5 hónapos a kisfiam,a nagy 4 éves,mindkettőnek ezt használom,és eddig nagyon jónak tűnik,persze a kicsit nem árt olyan vékony hosszút ráadni,főleg a déli órákban hogy ne érje nap de az arcát nyilván nem tudod eltakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!