Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik tejpépből HA-s? Ha...

Létezik tejpépből HA-s? Ha igen, azt csak gyógyszertárban lehet kapni? Kell hozzá recept?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyanra gondolsz ami tejmentes?

Bocs, de nem értek nagyon ezekhez.

Én Sinlacot vettem, ebben nincs tej, se glutén.

Lehet kapni recept nélkül is, de 55%-al olcsóbb receptre. (1300ft körül van)

2013. máj. 14. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, mi a Milumil HA vaníliásat vesszük, finom:) Gyógyszertárban kapható, azt nem tudom recept nélkül lehet-e.
2013. máj. 14. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A Sinlac mellett a Sinemil is HA. Cukormentesek, jobb, mint a többi cucc.
2013. máj. 14. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
én rossmannban vettem Humana HA almás tejpépet. 600-700ft körül
2013. máj. 14. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Milumil HA vaníliás rizspép. Receptre 1300 Ft körül van, anélkül 1800 körül. A Rossmann-ban is láttam de ott 2000 Ft.
2013. máj. 14. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én kifejezetten valami tejalapú HA-sat keresnék, mert kezd kevés lenni a tejem. 8 hs a lányom, 2 étkezést nagyjából kiváltottunk (a második még nem mindig stabil), esti szopi után kap kb. harmad adag Sinlac-ot kiegészítésként. Nemsokára elkezdek részmunkaidőben dolgozni, lesz olyan nap, amikor nem tudom szoptatni délután. Addig, amíg tejtermékből nem tud elég tejalapú kajához jutni délután, addig kellene valami. Sima tápszer nem j, mert nem issza meg cumisüvegből, ezért gondoltam a tejpépre. Mivel még ilyesmit nem kapott, ezért prbálnék valami HA-s verzit. vagy szerintetek lehet a sima, nem HA-s tejpéppel is próbálkozni?
2013. máj. 15. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!