Ma már adtatok overált 1 év körüli babátokra? Vagy hány fok alatt kell?
Kisfiam 14 hónapos, és úgy csinálom, hogy 10 fok felett vastag nadrágot + kabátot adok rá, 0 és 10 között adok a nadrág alá harisnyát, és csak fagypont alatt (vagy ahhoz közel) adok rá overált (kétrészest). Még meg sem vettem, simán elég neki a harisnya + nadrág. Ha sétál, akkor még sok az overál, és kimelegszik, viszont a babakocsiban ülve meg kell, sőt ott plédet is terítek a lábára.
Nálunk ma 12-13 fok volt, nem volt hideg, de eléggé fújt a szél.
Pont ezen gondolkodtam én is. 11 hónapos a kislányom, és ma még nem adtam rá overált. Harisnya + nadrág, zokni, cipő, hosszú ujjú body, pulcsi és egy vastagabban bélelt őszi kabát volt rajta. Meg persze vastag sapka és sál (itt nagyon fújt a szél). Nem fázott, jó meleg volt mindene.
De a hét közepétől már lehűlést mondanak az okosok, úgyhogy biztosan előveszem az overált.
Nekünk 2 részes van, jó meleg szerintem, csak azt nem tudom, hogy mennyire öltöztessem alá.
Nekünk 2 overál van. Azért 10fok alatt már ráadom.
Az egyik egy vékonyabb. Ma az volt rajta. Azalatt volt egy nadrág,vékony harisnya, body+pulcsi, sapka. Van egy vastagabb, az alá elég egy nadrág, body- talán pulcsi se kell alá :)
De már beszereztem a babakocsiba köthető lábzsákot, mert sztem nem mindig fogom overálba dugni, főleg ha "szebb" ruhába megyünk valahova.
Első vagyok.
Ez csak az én véleményem, amit leírtam. Mindenki maga tudja, hogy mennyire fázós a gyereke. Az enyém pl. nagyon nem bírja ha be van öltöztetve. Olyan mint az apja, jól bírja a hideget, így neki elég annyi amit írtam. Ő már inkább sétál, sokat mozog, csak ha sietünk, vagy elfárad, akkor rakom a kocsiba, viszont aki többnyire még a babakocsiban ül, annak meg lehet kevés ennyi, és akkor kell a pléd és/vagy lábzsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!