Adtok e overált ha kimentek 4-5hós babátokra, és ha igen mit adtok alá?
Sziasztok.
Elolvasva az elöttem válaszolokat és a kommentet és akkor nagyon alul öltöztetem a fiamat.Ő most lesz 6 hónapos és igy szoktunk kimnenni:hosszú újju body+1 pulover,vastag harisnya+ráadok még egy vastag zoknit és rá a kezeslábast+ sapi.A babkocsiba van alul egy pléd egyel betakarom(nem túl vastag és a lábzsák.Akkor ez most kevés,vagy haggyam el inkább a takarót és alulra több ruha legyen?Minden nap megyünk ki a levegöre és még nem vettem észre,hogy fázna vagy melege lenne.
Kérdező! Szerintem jó, ahogy öltözteted!
Utolsó! Nálam mindig a hosszú body+plüssrugi(alapcucc) az indítás. Aztán erre öltöztetek attól függően, hogy mennyire van hideg. És a végén jön záró rétegnek az overál, ami bedunsztolja a meleget, és nem fúj át a szél. Szóval a rugi meg az overál közé vagy még egy plüssrugi(vékonyréteg), ha hidegebb van (közepesréteg)naci+pulcsi, ha még hidegebb (vastagréteg)vastagnaci+vastag pulcsi, ha még hidegebb alapcucc+vékonyréteg+közepesréteg, és így tovább :) Amúgy mindig fogd a tarkóját, ha kellemesen meleg, nem kell aggódnod, hogy fázik. Én így ellenőrzöm. Mondjuk én a rugit semmiképp nem hagynám ki, mert mint tudjuk, nem csak az számít, hogy meleg legyen a ruha, ami a babán van, hanem, hogy réteges legyen. Inkább több "vékonyabb" réteg legyen a picin, mint 1-2 bazivastag. De ha a Te babád ennyi ruhával jól érzi magát, akkor ne öltöztesd fel jobban, lehet, hogy Neki ez a jó. Minden baba más, oda kell figyelni, hogy hogyan érzi jól magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!