Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babátokra adtok már...

1 éves babátokra adtok már kesztyűt, amikor kimentek sétálni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem fontos a kor, akkor az enyém féléves és eddig nem adtam; de úgy érzem eljött az idő. 7végén állítólag már havazni is fog.
2010. nov. 25. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ma 14 hónapos a fiam, és már tegnap kapott kesztyűt. Nagyon jeges szél fújt felénk, babakocsival közlekedtünk, és ahogy fogta, biztos lefagyott volna a kis keze.
2010. nov. 25. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap adtam rá először kesztyűt,a lányom 11 hónapos.Szerintem most már itt az ideje.
2010. nov. 25. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kellene már, de sajnos az én kislányom nem viseli el.
2010. nov. 25. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Tegnap tényleg eléggé fújt a szél, de kisfiam nem engedte, hogy ráadjam, meleg is volt a keze. Ma nagyon jó napsütéses idő van, nem is akartam ráadni, ismét csak meleg volt a keze.
2010. nov. 25. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pár napja adok a fiamra! Először lerángatta tetszett neki, de hamar megszokta és már nem szedi le!
2010. nov. 25. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sajna nem viseli el a kesztyűt,pedig mindig jéghideg a keze,mondjuk itthon is!

De nem keringési zűr (azt mondta a doki),mert a lába meleg

Amúgy érdekes,mert nekem tavaly télen (1-2-3 hósan) is addig matatott a bundazsák kezénél,míg lejött róla kesztyű,amint visszaadtam,kb 2 percig tartott!Pedig az még tudatos sem nagyon lehetett!

Szóval én adnék,de nem hagyja,majd talán ha rajtam is leyz,a cipőt is így szokta meg!

2010. nov. 25. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én pár napja adok a lányomra, főleg amikor triciklivel tolom, mert annak hideg a fogókája.
2010. nov. 25. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
én szeptember vége óta adok rá kesztyűt ha fúj a szél vagy korán reggel megyünk sétálni, akkor még csípős hideg van. vékony kötött kesztyűt de lassan lecseréljük meleg bundásra :)
2010. nov. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!