Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adtok és milyen...

Mikortól adtok és milyen kesztyűt a babátokra?

Figyelt kérdés
8 hós a kisfiam, a múltkor mikor hidegebbek voltak, annyira hideg volt a keze, ráhúztam a kabátot. Milyen kesztyűt és mikor adtok babátokra? Kb. 15 fokban még korai, de ha jéghideg a keze, akkor csak kell. Nem?
2010. szept. 24. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak akkor adtam rá, amikor 0 fok alá esett a hőmérséklet. Attól, hogy hűvösebb a keze, még nem fázik. Ha 10 fokban kesztyűt adnánk rájuk, mit adunk -10 fokban?
2010. szept. 24. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Jéghideg volt a keze, nekem sem lenne kellemes úgy ücsörögni a babakocsiban, ezért gondoltam.
2010. szept. 24. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is hideg volt a keze, de maga a gyerek egészsében véve nem fázott. Mondjuk nekem könnyebb dolgom van, mert hordozom, a hordozótakaró meg nyakig befedi az egész babát, a kezét is.
2010. szept. 24. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
11 hós a lányom. Én szerintem olyan 10 fok körül már adok rá egy vékony kesztyűt, -10 fokban meg majd béléses kesztyűt adok rá. :) Van itthon kötött, pamut és béléses irha kesztyű, illetve az overallhoz is van egy vastagabb. Szerintem még korai az öt ujjas, nem hiszem, hogy rá bírnám megfelelően adni.
2010. szept. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!