Mit adtok a babátokra /5 hónapos/ mostanság amikor kimentek levegőzni a babakocsival?
4 hós a babám, és mivel kinőtte már a newborn overált, és újat már erre az időre nem akarok venni, próbálkozom az öltözékkel: hosszú ujjú body, harisnya, kord kantáros naci, plüss pulcsi (elöl patentos, kapucnis) és tavaszi dzseki. Sál, ma pl. a melegebb sapi (kenguru goldos) de hétvégén a tavaszit adtam rá. Tutyi a lábára és ugyanaz a takaró, ami télen volt. Ja, és mózesben.
Ha jó az idő, a pulcsi helyett csak egy cipzáros termo kapucnis pulcsit adok, dzseki nélkül pl. hétvégén.
Ha farmert adok rá, akkor egy kis mellény is megy a bodyra. Lényeg, hogy elöl, hátul azért legyen rajta réteg.
ez nagyon jó kérdés :)
vasárnap a szép napos időben, én csak egy rövid ujjú bodyt és egy plüss rugit adtam a kisasszonyra és persze egy közepesen vastag sapkát, a mózesben alul van egy vastagabb pokróc és még egy rajta is volt, de szegény még igy is annyira megizzadt, hogy féltem, hogy tüdőgyuszit kap :(
szerencsére nem, de nagyon tanácstalan vagyok én is, hogy ilyen sokat változik az időjárás, mibe öltöztessem a 4,5 hónaposomat????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!