Mennyi bodyt, rugit vegyek 56-62-es méretből?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia,

kezdő csomagnak, 4-5 db-ot mindkettőből, ha lehet különböző márkájút/gyártmányút, mert méret és méret között is van különbség. Aztán majd látni fogod, hogy a te babádnak milyenre lesz még szüksége.

2013. szept. 26. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Foleg szelessegben vannak nagy kulonbsegek... Kalkulalj az ajandekokkal is, azert se sokalj be...
2013. szept. 26. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:

56-ból nem kell sok, 4-5 db bőven megteszi. Azokat pár hét alatt kinövi.

62-esből néhány darabbal többet érdemes. De eleinte úgyis sokat fogsz mosni, akár 2-naponta, úgyhogy felesleges bent tárolni őket a szekrényben, hogy 1-2 alkalommal ráadd.

2013. szept. 26. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

56 méretből 10 db rugi, 10db body.

62-méretből 10db body, 10 db rugi

Napi 3 garnitúra ruha fogy, lebukja a baba, kifolyik a kaki, pisis...

Gondolj bele, van 10 garnitúra ruhád, hétfőn 3, kedden 3, szerdán 4 elfogy, kedd este már mosni kell, hogy szerdán száradjon, csütörtökre legyen tiszta vasalt.

Ilyen időben 2-3napig szárad!

4,5 kg-al született a fiam, 2 hónapig hordta az 56-méretet, most hordja a 62-est, 7 kiló 3 hónaposan, 62 cm.

20 garnitúra ruhája van, s 2 naponta mosok, mert 2 nap mire leszárad, s minden szopi után vagy lehánnya magát, vagy nyakig kakis lesz.

Most is úgy vagyok, vasalok a ruhákat, hogy száradjanak, mert már nincs csak fari meg pólóját tisza, estére nincs azáraz rugi. Szó al ha 4 garnitúra ruhája lenne, már délután nem tudnék mit ráadni...

Senki nem hozott ruhát ajándékba...

Vaterán teszveszen érdemes kezdő ruhacsomagokat venni, 100-500/darabra jön ki, míg a tescoban 2 új rugi 3500.

Ezek a picik Nincsennek elhasználva ha használtan is veszed, mert csak fekszik benne a pici

2013. szept. 26. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Min. 7-10 db 56-os rugi, body legyen. 62-esből úgyszintén.

Én vettem 50-es rugit is (51 cm-el született a lányom és 1,5 hónapig volt rá jó, akkor az 56-os meg 2,5-3 hónapig; de persze ez baba függő mennyire nő és ruha függő is, mert volt olyan 56-os body ami kicsi volt rá már az elejétől.)

Én úgy gondolom, hogy egy hétre való legyen legalább, mert soha nem lehet tudni, lehet egyik nap 3x cserélsz rajta ruhát, lehet egy nap csak 1x, erre számolni kell.

Igen nézz szét a bababizományikban is, bár sokszor hasonló árban van az új is, mint a használt, de jókat lehet kifogni. Én most a Kikben láttam cuki ruhákat, de mi még nem tudjuk a nemét, addig nem vásárolok.

Boldog babavárást!

15 hetes kismama és egy 3,5 éves kislány anyukája

2013. szept. 26. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
10-10 db kell
2013. okt. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!