Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Azoktól az anyukáktól kérdezem...

Azoktól az anyukáktól kérdezem, akik eladják a kinőtt gyerekruhákat: Ti kivasaljátok a ruhákat fényképezés előtt?

Figyelt kérdés

Szívesen szemezgetek mostanában a közösségi oldal különböző csoportjaiban, sokszor tök jó ruhákat tudok kifogni a kislányomnak.

Ugyanakkor szomorúan tapasztalom, hogy mostanában elég sokan fotóznak úgy, hogy a ruha igénytelenül gyűrött, mintha a kutya alól húzták volna elő. Arról már ne is beszéljünk, hogy pont a konyhakőre fektetik egyesek a ruhaneműt. Egyáltalán nem vonzó számomra így, míg lehet, hogy ugyanaz a ruha megkapná a szemem, ha vállalható módon, valamennyire ki lenne vasalva. Gyerekek! Hol az igényesség?

2014. ápr. 2. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De a szállításnál keletkezett gyűrődések teljesen mások, mint amikor látod, hogy évekig zsákban volt. Anyukámra hoznék szégyent, ha ilyen gyűrött ruháról tennék fel képet! És mint lány mondom, nem anyuka. 21L
2014. ápr. 3. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:

kimosom és kivasalom a ruhákat fotózás előtt.

Ha gyűrött a ruha, nem feltétlenül a gyűröttség miatt nem veszem meg, hanem ha nem látszik, hogy a minta le van kopva vagy szakadt, bolyhos.

Ha én veszek, és a padlón van fényképezve, nem érdekel.

2014. ápr. 4. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Előre bocsájtom, én nem vasalok, nincsen vasalóm és nem is lenne helyem, ahol vasalhatnék, vagy ahova elraknám a vasalódeszkát (bár már nagyon szeretnék venni egyet!). Úgy is lehet szép a ruha, ha az ember nem vasalja ki, csak ha lejár a mosógép egyből ki kell rázni, teregetni a ruhát. Persze nem lesz annyira szép mint egy vasalt ruha, de olyan sem, mint a képen létható :)

Hogy áttérjek a kérdésre, valószínűleg nem venném meg az ilyen ruhát, mint ahogy az is elég ellenszenves, ha leteszik a földre az eladandó holmit. Én volt, hogy anorákot keresgéltem a kislányomnak és valaki a járdán fotózta le... Hiába volt szép az anorák, nem vettem meg.

2014. ápr. 8. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! A vasalás fertőtlenít, ezért (is) fontos. Meg én nagyon szeretek is vasalni (az eladandó, kinőtt gyerekruhákat is, ami másik babáé lesz), kikapcsol, állítható deszkánk van, van hogy csak leülök, benyomom a zenét, nem fáradságos. Elrakva nem foglal helyet, vasalót 2-3 ezerért tudsz venni. Asztalon is lehet, ha egy vastagabb ruhát ráteszel, ha tényleg semmi helyed nincs. :)
2014. ápr. 9. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!