Azoktól az anyukáktól kérdezem, akik eladják a kinőtt gyerekruhákat: Ti kivasaljátok a ruhákat fényképezés előtt?
Szívesen szemezgetek mostanában a közösségi oldal különböző csoportjaiban, sokszor tök jó ruhákat tudok kifogni a kislányomnak.
Ugyanakkor szomorúan tapasztalom, hogy mostanában elég sokan fotóznak úgy, hogy a ruha igénytelenül gyűrött, mintha a kutya alól húzták volna elő. Arról már ne is beszéljünk, hogy pont a konyhakőre fektetik egyesek a ruhaneműt. Egyáltalán nem vonzó számomra így, míg lehet, hogy ugyanaz a ruha megkapná a szemem, ha vállalható módon, valamennyire ki lenne vasalva. Gyerekek! Hol az igényesség?
kimosom és kivasalom a ruhákat fotózás előtt.
Ha gyűrött a ruha, nem feltétlenül a gyűröttség miatt nem veszem meg, hanem ha nem látszik, hogy a minta le van kopva vagy szakadt, bolyhos.
Ha én veszek, és a padlón van fényképezve, nem érdekel.
Előre bocsájtom, én nem vasalok, nincsen vasalóm és nem is lenne helyem, ahol vasalhatnék, vagy ahova elraknám a vasalódeszkát (bár már nagyon szeretnék venni egyet!). Úgy is lehet szép a ruha, ha az ember nem vasalja ki, csak ha lejár a mosógép egyből ki kell rázni, teregetni a ruhát. Persze nem lesz annyira szép mint egy vasalt ruha, de olyan sem, mint a képen létható :)
Hogy áttérjek a kérdésre, valószínűleg nem venném meg az ilyen ruhát, mint ahogy az is elég ellenszenves, ha leteszik a földre az eladandó holmit. Én volt, hogy anorákot keresgéltem a kislányomnak és valaki a járdán fotózta le... Hiába volt szép az anorák, nem vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!