Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol érdemes eladni a gyerekruh...

Hol érdemes eladni a gyerekruhákat?

Figyelt kérdés
Nekem nem sikerül, pedig a legtöbb márkás, olcsón adom, nincs széthasználva :(
2013. okt. 19. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én hirdettem vaterán és apródon, de semmit nem tudtam eladni.

Aztán felraktam jófogásra, másnap elvitték az overált, és egy héten belül mindent eladtam

2013. okt. 19. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hovà raktad fel?
2013. okt. 19. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Börzéken próbáltam.
2013. okt. 19. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
helyi facebook csoportokban.Én sok ruhát adtam el így,mert nem kell postát fizetni pluszban
2013. okt. 19. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én se tudom a lányom kinött ruháit eladni .
2013. okt. 19. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne első körben kislány 56-62-es plüss rugik. Januári születésű lesz, úgyhogy meleg ruhák kellenek.
2013. okt. 19. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolso megnézem van e ilyen méretü lány ruhám
2013. okt. 20. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az Apródon adtam el mindent, és a Jófogáson semmit :(

Érdemes mind a kettőt megpróbálnod.

2013. okt. 21. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Régebbi a topic de hátha aktuális :)

Én inkább vásárolok, még nem adtam el kisruhákat, de tapasztaltom az, hogy sokszor az eladó elég hiányosan hirdet. Pl múltkor az apródon kerestem overált és még a méretet sem írta hányas.... nemhogy adatokat vagy a kép olyan rossz, hogy azt sem tudni milyen színű. Mikor megnézek több hirdetést még egy kettőnek írok, de aztán elég..... Ja és sokszor vissza sem írnak, vagy már eladták, de ott a hirdetés.... szóval én a vaterát találom jónak, ott ha fent van akkor meg is van a ruha és biztonságosabb azon keresztül vásárolni, mert nem lehet mindet személyesen átvenni, mert messze van.

2013. nov. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!