Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Külföldi aukciós oldalakról...

Külföldi aukciós oldalakról rendelők! Olcsóbban ki lehet fogni gyerekruhákat, mint itthon?

Figyelt kérdés
Postaköltséget belekalkulálva gondolom. És honnan rendeltek? Fizetni hogy lehet?
2014. jan. 27. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Itthon olcsóbb.

Pl.

Tesco, lidl, aldi, next is van a Westendben.

Figyelni kell az akciókat.

2 hete 5 db body 1000 Ft volt a tescoban

2rugi 1200

Most a rővidujjú pólók 2-7 èves méret 800 Ft

Lidl-ben aldiban 2 szabadidőnsdrág 1500 volt

Www.bonprix.hu

Innét szoktam rendelni, nem olcsó, de szépek a ruhák nagyon

2014. jan. 27. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos nem! Én az Ebay-jel próbálkoztam, de annyira sok a postaköltség - ha egyátalán postáznak külföldre -, hogy nem éri meg. HA van ismerősöd pl. Angliában, akihez kiküldik és elhozza neked vagy gyűjtőfuvarral (pl.: [link] elhozzák neked, akkor érdemes benne gondolkodni.
2014. jan. 27. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hittem kedvezőbb, mert sokan rendelnek ezt-azt pl. az ebay-ről.
2014. jan. 27. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
nem hiném amenyivel olcsobb angliában azt postakölség cimén kifizeted a futárnak vagy a postának.inkább lidl,tesco ott is vanak szép és olcso ruhák .
2014. jan. 27. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Attol fugg milyen arkategoriarol beszelunk,nehez igy altalanositani.Ha nemzetkozileg elismert markakat keresel, akkor ki lehet fogni olcsobban.Minnel magasabb az ar, annal nagyobb lehet az arres kolunbozo orszagokban.

Tobb dolgot erdemes egyszerre rendelni.

Nyilvan egy 1000Ft-os Lidl termekert senki sem szivesen fizet 5 Euro postakoltseget,mert meg 80%-os learazas eseten is tulleped a termek eredeti arat.Ha viszont eleve magasabb arkategorias termekeket rendelsz akciosan akkor megeri.

Pl egy adott gyermek teniszcipo ara nalunk(szinten kulfold) 60Euro,a kivant meret hianycikk.Amerikaban ebbol az ujabb modell ami nalunk meg nem kaphato 55$=40 Euro+ 15-25$(10-18Euro) posta koltseg, ami valaszthato annak fuggvenyeben, hogy milyen gyorsan szeretned kezhez kapni.Tehat mivel az adott markat, modellt keresem nekem mar igy is megeri, ha 2 vagy tobb termeket rendelek egyszerre,akkor pedig kezzel foghato a nyereseg.

Fizetni ha van ra lehetoseg atvetelkor szoktam, ha nincs, akkor banki atutalassal.

2014. jan. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!