Azoktól az anyukáktól kérdezem, akik eladják a kinőtt
gyerekruhákat: Ti kivasaljátok a ruhákat fényképezés
előtt?
Figyelt kérdés
Szívesen szemezgetek mostanában a közösségi oldal különböző csoportjaiban, sokszor tök jó ruhákat tudok kifogni a kislányomnak.
Ugyanakkor szomorúan tapasztalom, hogy mostanában elég sokan fotóznak úgy, hogy a ruha igénytelenül gyűrött, mintha a kutya alól húzták volna elő. Arról már ne is beszéljünk, hogy pont a konyhakőre fektetik egyesek a ruhaneműt. Egyáltalán nem vonzó számomra így, míg lehet, hogy ugyanaz a ruha megkapná a szemem, ha vállalható módon, valamennyire ki lenne vasalva. Gyerekek! Hol az igényesség?
Tudod ki vasalgatja az eladandó ruhákat. Megszárítom és kész. Nem borzasztóan gyűrött, de eszembe sem jut vasalgatni őket. Attól még, hogy nem tükörsima, ugyanaz a ruha, ha neked nem tetszik nem veszed meg. Megveszi más, aki nem ennyire "igényes" (vagy inkább kötözködő). Az meg, hogy valaki a padlón fényképezi, mert esetleg ott van hely, hát istenem. Valószínűleg nem mocsok van alatta, ugye?
2014. ápr. 2. 16:41
2/14 anonim válasza:
Most kezdtem eladogatni a ruhákat, mindig kimosom, kivasalom, ágyon fotózok. Sajnos kaptam már úgy ruhát ismerőstől, hogy koszos volt, persze én minden ruhát kimosok első használat előtt, de attól még igénytelennek tartom valakinek eladni/ajándékozni a gyerekruhát, úgy hogy foltos vagy szagos. Én még azt a kisruhát is kimostam eladás előtt, ami soha nem volt a lányomon. Olyat amit a kövön fotóznak nem venném meg.
2014. ápr. 2. 16:41
3/14 anonim válasza:
1. vagyok. Ja és én mindig asztalon fényképezek, de láttam már kövön fotózott ruhát és az a kő láthatóan tisztább volt, mint sok helyen az asztal.
2. válaszoló. Azért ne tegyük már egy szintre a mosott, de nem vasalt és a büdös, koszos ruhát. Nagyon nem egy a kettő, gondolom Te is tudod.
2014. ápr. 2. 16:44
4/14 A kérdező kommentje:
Hát, én egyre több olyan képet látok, ahol igenis igénytelenül gyűrött a ruha. Hányadék. Nem vagyok kötözködő típus, és nem várom el, hogy élére vasalva kapjam a ruhát, de ezért azért meg van a véleményem arról az eladóról, aki a 10-12 eladó kis ruhácskán nem tud végigszántani egy vasalóval. Max negyed óra.
2014. ápr. 2. 16:45
5/14 A kérdező kommentje:
Most gyorsan lementettem egyet találomra. Ez még egy jobbik eset.
Nekem senki ne mondja, hogy ez vonzó egy vevő számára!
2-es vagyok. Tudom, hogy nem egy a kettő. De ezt én is megteszem, nem sok ideig tart, én is csak ilyen ruhát veszek. Rossz tapasztalat miatt csak szépen fotózott rendes ruhát veszek. Sajnos egy-egy gyűrődésbe néhány leleményes eladó klassszul el tud rejteni apró (valószínűleg) alma foltot hála a megfelelő fényviszonyoknak meg a vevő rossz szemének. Egy barátnőm vett így ruhát, hogy a képen nem látszott az apró folt. Persze mindenki úgy ad el ruhát, ahogy akar, aztán vagy megveszik vagy nem.
2014. ápr. 2. 17:07
7/14 anonim válasza:
Hát azért tiszteljük már meg egymást azzal, hogy nem gyűrött ruhát adunk át...
2014. ápr. 2. 17:28
8/14 anonim válasza:
utolsó, ha postázni kell, hiába vasalná ki, mert ahogy kezelik a csomagokat, ugyan úgy összegyűrődne.
Lehet, hogy 3 gyerek közt nincs ideje, hogy negyed óra alatt átszaladjon rajta. Engem ez egyáltalán nem zavar, ígyis-úgyis mosok-vasalok mindent, innentől kezdve meg tökmind1...
2014. ápr. 2. 23:54
9/14 anonim válasza:
az amit linkeden néztem az tényleg gyüröt valoszinü ráültek ,mert egy mosott és szépen kiteregetett ruha nem ilyen gyüröt.
2014. ápr. 3. 12:06
10/14 anonim válasza:
vagy zsákban volt tárolva, szekrény alján, ágyneműtartóban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!