Újszülött babának vennétek használt ruhát?
Figyelt kérdés
Hádában, ruhaozon.hu-n, teszveszen stb. nézegettem, nagyon szépek vannak, olyanok amin a használat sem látszik, és a bolti ár töredékébe kerülnek. De nem tudom eldönteni rá merjem e majd adni a babára...2014. márc. 31. 15:45
12/15 anonim válasza:
Tényleg nem hordják agyon a gyerrkek,de mègis azt látom orvosnál védőnőnél ,hogy agyonmosott ruhákban vannak a babák!
13/15 anonim válasza:
Vettem, igen. Nagyon klassz, minőségi, márkás darabokat, némelyiken még az eredeti "bolti" cetli is rajta volt.
Megtehettem volna, hogy csak újat veszek neki, de pénzkidobásnak tartom.
14/15 anonim válasza:
Nekünk van használt is új is.Nagyon jó kis darabokat ki lehet fogni teszveszen is,vagy a turikban is...viszont sokszor az új olcsóbb,mint a használt,pl.a tescoban ha akció van,egész jó árban vannak a gyerek ruhák....de én a scamp-től is rendeltem,onnan is kifejezetten az akciósakat,és úgy nagyon jó árban vannak a rugik,bodyk.
15/15 anonim válasza:
Mi Ausztriában élünk és én is nézegettem a használt oldalt (willhaben.at). Kezdő "netes turizó" voltam (ha fogalmazhatok így) de nagy szerencsém volt, meg egy táska ruhával jöttem haza, egy osztrák hölgy adta el a kislánya ruháit. Csupa márkás babaruha, legtöbbje szerintem egyszer, vagy egyszer sem volt a babán mert még a mosás nyoma sem volt rajta. Volt benne 1-2 holmi, ami kicsit bolyhos volt, de azt csak itthon adtuk rá. 56-os méretben mi talán nem is vettünk neki ruhát újan. Csak a 62-68-as méretben. Utána pedig főleg nagyobb holmikat, pl anorákot vettem neki. Mostanában azért nem veszünk neki használt ruhát, mert ebben a korban már másznak a babák és minden hamarabb kibolyhosodik, egyszerűen nem találok olyan csomagot ami tetszene. És az is igaz, hogy anyagilag is jobban állunk. De azért sokszor körülnézek az oldalon, mert megvan a varázsa annak is, ha az ember használt ruhát vesz - mint ahogy az újnak is. (de olyan jó érzés, amikor minden gyereken az unalmas H&M ruhák vannak, a tieden meg valami különleges :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!