Amerikai ruha méretezés? Vásároltatok már ebayről?
Inkább 3T
Kor-ig vannak, vagyis a 2T 2 éves korig jó.
Pont ki is nőnél nyárra a pólót.
Inkább a 3T vedd
USAban elek, es vasaroltam mar eBayrol ruhat, de kizarolag olyat, amit mas boltban mar felprobaltam csak olcsobbat kerestem es altalaban az eBay (meg postakoltseggel egyutt is) olcsobb.
Mondjuk a gyerekruha gondolom nem nagy tetel, de egy komolyabb osszeget nem koltenek ra, foleg, hogy a picik nonek mint a gomba es csak par honapig hordjak, mig mi felnottek akar evekig is nyuzunk egy jobb darabot.
Szerintem inkabb a nagyobbat vedd, biztos ami biztos.
Szerintem a nagyobbat kellene venni. Néha szoktam találni a teszveszen Amerikában vásárolt ruhákat, és nagyon sűrűn látom, hogy az eladók külön kiemelik hogy Amerikából való, de a kisebb méretezés miatt egy évvel fiatalabb gyerekre javasolják.
Ezért gondolom.
Köszönöm!!! Mindenkinek ment a zöld kezecske :)
Akkor inkább a 3T lesz a jó.
Az a baj, hogy mindenhol azt írják, hogy a 2T az 2 évesre jó, szóval inkább erre voltam kiváncsi, hogy az 2 évesig jó vajon?
Nem baj az sem ha belenő, de kicsi ne legyen semmiképp, úgy elég drága lenne.
Igazából nem szoktam gyerekruhát ebayen venni, inkább vatera, bababörzék, turik. Csak egy olyan mintájút (mesefigurás) kerestem amit sehol nem találtam, ebayen meg van dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!