Ti cserélnétek el olyan ágynemű huzatot amin a kutyátok feküdt és milliméter pontossággal úszik a szőrben úgy hogy le se kefélnétek előtte?
Na én így jártam, sötétben, félhomájban lett csak nézve az utcán és amikor hazahoztam majd hanyatt vágódtam, szinte majdnem biztos voltam belőle hogy ezt nem lehet kipucolni belőle.
Aztán ma kimostam aztán kiporszívóztam és újból mostam lám nincs szőr.
Ha nem bírtam volna ki szedni hozzá vágtam volna az illetőhöz aki adta.
De még így is lóg pár száz forinttal, kíváncsi vagyok elém mer e úgy állni hogy már tudja hogy tudom hogy mit sózott rám, egy rakás munkát plusszba.
Egész éjjel nem tudtam aludni mert bánom hogy ilyen szar üzletet csináltam, lelki ismeret furdalásom van mert megbíztam egy vad idegenben.
A tanulság mindig alapossal nappal nézzem meg mit cserélek.
Egyébként pedig az az oldala volt kivűlre hajtva amelyik oldala nem volt szőrös.
Én azt gondoltam hogy reális lesz.
Eleve nem vennék használtan ágyneműt, úgy ahogy pizsamát sem és fehérneműt sem. Undorodok az ilyesmitől, ezért a gyerekemnek sem vennék használtat ilyesmiből. És lám itt az élő példa hogy miért, mert ki tudja ki aludt benne.
De ha már így történt dobnám ki a p.ba, meg sem jegyezném az eladónak, mert aki ilyen igénytelen, az úgysem fogná fel hogy ez mást zavarhat.
Csak egy jótanács: hogyha mégsem jött le az összes szőr róla, én régen azt csináltam az ágyneműnkkel (volt cicánk), hogy miközben vasaltam, minden kivasalt "csík" után ilyen ragacsos papírhengerrel még átmentem rajta.
Az a ruha tisztító henger, amiről mindig le kell húzni az elhasználódott részt, és alatta ott van a ragacsos.
Esetleg próbáld ki, tök jól lehoz mindent.
Említettem neki, erre fő azt mondta hogy a szekrény aljába tárolta és biztosan valamelyik kötött szálú ruhájáról ráragadt a szösz.
Na ez amit erősen kétlek mert ha valamit behajtasz a szekrénybe akkor valószínű hogy amikor széthajtod nem a teljes egyik oldala szőrös hanem csak egy kis kockában ahogy össze volt hajtva.
Na de azt sem tartom kizártnak hogy épp lerántotta a kinti ágyról a huzatot ami a kutya fekhelye gondolom nem akart vele kínlódni , még ki se mosta.
Egész biztos hogy kutya szőr mert a huzat egyik oldala mindenhol apró 1-2 cm-es hosszúságú szőrrel volt borítva a másik oldala is de alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!