Március elején születendő babámnak 68-74-es ruhák melyik évszakban lesznek jók?
Figyelt kérdés
Lesz börze a közelben,de fogalmam sincsen,hogy meleg,vagy lengébb nagyobb méretű ruhákat vegyek neki??Már nyáron jó lesz neki a 68-as méret,vagy majd csak a hidegebb időszakokban??2013. dec. 6. 20:47
1/15 anonim válasza:
A mi lányunk 1 évesen hordott 74-est.
2/15 anonim válasza:
Én is babaruha lázban égek, de 62-esnél nagyobbat nem veszek előre, nem lehet tudni, mikor lesz akkora a gyerek, csak a környezetemben nagyon nagy különbségeket látok. (Egyik baba 3 hónaposan 74-est hord, másik 9 hónaposan hord 74-est, harmadik meg egy évesen hordott akkorát.) Függ persze a születési mérettől is, de utána is eltérhet. Hidd el, lesz még börze akkor is, mikor nagyobb rucik kellenek.
3/15 anonim válasza:
Kisfiam 4 hónapos, július végén születettt, 74-es ruhákat hord, de felsőkbe kell a 80-as, 3840 grammal és 52 centivel született, most 8350 gramm, és 65 centi, nem túl hosszú, de a hurkácskák miatt kell ekkora méret, meg a popija miatt! :D
4/15 A kérdező kommentje:
sajna nem sűrűn van felénk börze...új ruhák meg drágák,jobban megérné a használt,mert multkor is vettem párat,kimostam és olyan mint az új ,a töredékéért.Csak azt nem tudom milyen évszakban hordaná őket.Pici babával meg nem biztos ,hogy ugyxanúgy tudok órákat vásárolgatni majd :S
2013. dec. 6. 21:07
5/15 anonim válasza:
10 honapos a lanyom most hord 74- es meretet. Igaz o februari de ez nem jelent semmit. Nagyjabol ki tudod szamolni. En tavaly osszel vettem neki meg terhesen rovid bodykat es nyarra direkt. Jol eltalaltam a mereteket, mind pont jo volt. :-)
6/15 anonim válasza:
Én babám 4 hónapos, elég husi, 8kg fölött van. Most 68asat hord.
Ha nagyobb vagy husi lesz a babád, akkor kb 6-7-8 hónaposan fogja hordani a 74-eseket. Ha átlagos méretű lesz, akkor 1éves kora körül.
7/15 anonim válasza:
Akkor csak az évszakfüggetlen dolgokat vedd meg (rugi, body, kiskardigán, kisfarmer). Évszakfüggő dolgokat meg akkor, mikor aktuális lesz.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
Én is ezen gondolkodtam,hogy csak body meg rugdalózó..Valószínüleg ez lesz!
március 8-ra várjuk a kislányunkat :)
2013. dec. 6. 21:53
10/15 anonim válasza:
Szerintem is csak bodykat, rugikat, nadrágokat felsőket vegyél, meg előkét, textil pelust, ilyen dolgokat, ami évszaktól függetlenül is szükséges. Télen meg majd veszel rá egy overált vagy bundazsákot. Az nem lesz olyan nagy kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!