Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti hogyan tároljátok babátok...

Ti hogyan tároljátok babátok kinőtt ruháit?

Figyelt kérdés
Még nem döntöttük el, hogy szeretnénk e másik babát, ezért nem akarok túladni rajtuk. Sajnos nem sok helyünk van, de nem szeretném ha tönkremennének.

2014. febr. 14. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is feltettem nem rég :)

Egy ideig karton dobozokban tároltam (méretenként szétválogatva), most vettem vákumzsákokat, abban talán helytakarékosabb lesz.

2014. febr. 14. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Összehajtva zsákokban, leragasztva. Jól kipréselem a levegőt a zsákokból, így annyira durván sok helyet nem foglalnak a kis cuccok :)
2014. febr. 14. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
zsákokban, méret szerint csoportosítva
2014. febr. 14. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Én vákuumzsákokban tárolom, és így eddig befért az ágynemű tartóba. szekrény tetején díszdobozban. Szintén a kistesó reményében nem adok túl rajtuk...
2014. febr. 14. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is 100l-es kukazsákban tároltam, jól kipréselve a levegőt belőle. És méret szerint tettem el, ahogy kinőtte őket a lányom. Volt 0-6hó-s zsák, ebből volt 3db, majd 6-12hó, és így tovább félévekre osztva. Mi elvittük a szülői házba, mert kicsi a lakásunk, és nem akartuk a padlásra vinni. A régi szobámban volt tárolva. Több mint 3,5 évig álltak, de semmi bajuk nem lett, a kicsi is szépen tudta őket hordani.
2014. febr. 14. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
zárható tetejűt dobozokba és kartondobozokba a szekrénytetején . igaz én nem akarok több gyereket .
2014. febr. 14. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első után félévente vittük nagy zsákokban nagyszüleim padlására,ott elfértek bőven.

Második után tudtuk,hogy nem lesz több gyerek,adogattam el szépen,amig elmentek,addig dobozban tároltam.

2014. febr. 14. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ikeás műanyag dobozban a padláson. Ha helytakarékosabban kellene megoldanom, akkor vákuumos zsákot vennék. Én nem méret, hanem téma szerint csoportosítok, van body-póló, hálózsák, együttesek és hasonló dobozok.
2014. febr. 14. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ikeas muanyag dobozokban az elso gyereknel. Masodik baba mas nemu es mas evszakban szuletett, igy neku is rengeteg ruhaja van, azt zsakokba rakom mar, tul sok a doboz. Kulon kis raktar szobaba rakjuk, de lassan mar nem fer el a sok cucc... Pedig szeretnek meg gyereket. A vakuum jol hangzik!
2014. febr. 15. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Vákuumzsákban.
2014. febr. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!