Én egy ideig csak beraktam a szekrény üres részébe, de egy év múlva észrevettem, hogy a fehér dolgok közül néhány ruha besárgult. Akkor vettem vákumos tárolózacskót, és beraktam az ágyneműtartóba. Remek megoldás, kis hely kell neki és védi a ruhákat is.
2011. febr. 11. 15:19
2/13 anonim válasza:
Szinten vakumos zacskot hasznalok.
En a baba agy alka vettem muanyag dobozokat es abba teszem bele a bezacskozott ruhakat.Mivel kicsi a hely es sok a cuccunk, igy pl a teli/nyari ruhainkal is ugyan ezt teszem amikor eppen nem aktulais azok viselese.
Nalunk az a baj, ha nem igy teszem el rogton bepeneszedne, mert angliaban nagyon paras a levego es raadasul minden nap legalabb 2szer inditom a mosogepet, igy a szarado ruhaktol meg rosszabb a helyzet.
Csak igy tudom megovni a ruhainkat.
2011. febr. 11. 15:22
3/13 anonim válasza:
Én egyszerűen kukazsákba teszem.Fel a padlásra.Nagyon sok van, nem férne el a házba.
De azt megkérdezném hogy ilyen vákum zacskót hol lehet kapni, mert a téli ruhákat beletenném.És mennyibe kerül?
2011. febr. 11. 15:26
4/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne, később nem szívja meg magát levegővel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!