Miben tároljátok a babátok teáját amit napközben iszik, abban az üvegben amiböl iszik és mindig kináljátok vagy külön edényben? Aki gyümilevet ad inni a babájának milyet ad, boltit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 09:31
1/5 anonim válasza:
Mindig sterilizálom a cumisüveget,mielőtt adok Neki teát.Egyszer kap egy nap teát,100-150-et megiszik.Ő anyatejes,és szívesen issza a teát is.Gyümölcslevet azt inkább biot ajánlanék,vagy amit Te veszel gyümölcsöt,annak a levét frissen. :)
2/5 A kérdező kommentje:
De az én babám 5 hos és még szopizik is és csak délben eszik szilárdat az után iszik és du. is kér a tápszer után de csak 40ml-iszik egyszerre akkor mindig sterilizáljam a cumisüveget mielött iszik?És a már kész teát miben tároljátok??
2009. febr. 21. 11:11
3/5 anonim válasza:
Ahogy jónak látod,én már nem viszem túlzásba ezt a sterilizálás dolgot, le lehet pontozni,de kislányom 7 hónapos,és semmi baja,kb.havi 1x kifőzöm és kész,mindig jól kimosom,és ennyi.
Gyümilét pedig van hippes,azt szoktam higítani,de szerencsére ritkán kel ,mert nagyon teás,édesköménytea,kamillatea,cukor nélkül,vagy viz pl ebéd,vagy tejpép után.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok,még annyit,én egy pohárban szoktam neki megcsinálni, a felforrt vízbe teszem a köményszemeket,vagy kamillavirágot,kis idő múlva átszűröm,egy másik csészébe,és onnan töltöm az üvegébe.Nem iszik többet egy nap 15 ml-,nél-
5/5 anonim válasza:
Az első vagyok,az én babám 2,5 hónapos,és adok Neki teát amit szívesen iszik,és kell is adni a babáknak mert Ők is szomjasak.Tévhit,hogy fél éves koráig csak anyatej...Amikor én pici voltam,anyum is adott teát. Szóval én is szopiztatom a kicsimet,emellett adok Neki teácskát.Én a cumisüvegében tárolom.Nem viszem azért én sem túlzásba a sterilizálást,hetente 1-2X szoktam,és jól kimosom forró vízbe ha megitta.Ettől függetlenül nagyon szépen szopik,minimum 100-at szokott,de volt amikor 2dl-t benyakalt. :))) Semmi baja nem lesz a csöppnek,nyugalom. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!