Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 8 hós,1 éves körüli babátok...

8 hós,1 éves körüli babátok lábára télen mit adtok? Elég a kocsicsizma vagy vesztek neki rendes csizmát?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én lànyom is 8hos lesz. Engem is érdekelnek a vàlaszok.
2013. okt. 6. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is 8 hós és fogalmam sincs mit adok majd rá. Venni akarok neki kezeslábast.de hogyha szánkózni megyünk akkor kell egy "rendes" csizma is gondolom én.amúgy meg kocsival megyünk mindenhova.szóval nem tudom...
2013. okt. 6. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
kocsi cipőt vetem neki bundásat.
2013. okt. 6. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Az en fiam 8 honaposan mar felallt,kapaszkodva lepegetett,11 honaposan stabilan jart,igy rendes cipoket vettunk neki.Nem volt gond a labaval,nem javasoltak a szupinalt cipot, igy kocsiba sportcipot, kintre emelt szaru belelt borcipot vettunk neki.

Ha meg nem lepeget vegyel neki puha talput,ha viszont mar tanul jarni akkor szerintem johet a rendes.

2013. okt. 6. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

Nem veszek neki cipőt.

Hordozom, így a földre nem teszem le tavaszig ha elindul sem, otthonra meg nem kell cipő.

Harisnya+ 2 vastag zokni van a lábán, a téli overallja meg olyan, hogy a lábfejét is takarja.

2013. okt. 6. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Az kislányom is már kezdett lépegetni. 1 évesen már járt, úgyhogy mi magas szárú, bélelt csizmát vettünk neki.
2013. okt. 6. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Az én babám még nem jár,11 hónapos,de rendes cipőt vettem neki.Használtan,olcsón egy bizományiban.Nem azzal a céllal vettem,hogy majd ebben járjon,hanem,hogy ne fázzon a kis lába.Nem szoktam benne sétáltatni.ha megtanul járni,megkapja az első "igazi" cipőjét. :)
2013. okt. 8. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
5ös!! Te jó nagy hülye vagy...komoly anyuka!! Szegény gyerek!!
2013. okt. 8. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as, bekaphatod te nyomorék!!!!
2013. okt. 8. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi a gond az ötös válasszal?

És mi ez az alpári sítlus az utolsó kommenttel?

Ne haragudjatok, de ti lennétek anyák? Akik felelőségteljesen viselkednek? Egy választól így begurultok? Mit csináltok akkor a gyerekkel, ha nem fogad szót?

Itt az a lényeg, hogy egy kérdésre kell válaszolni. Nem a többi választ minősíteni. Mindenki gyereke más, így mindenki más válasz ad. Ész és intelligencia, de ezen az olédalon sokaknál hiányzik.

Kérdésre válaszolva: 5-öshöz hasonlóan. Ikreim 10 hónaposak. Még nem mennek, de télre azért már tuti fognak. Nem veszek nekik csizmát, sem cipőt. Olyan overáljuk van, ami lábas, szóval a babakocsiban takarva van a lábuk. Most, amíg nincs olyan hideg, melegítő volt rajtuk+kocsicipő.

Pontozzatok, sajnáljátok a gyereleimet, (miért is?), de elárulom, kettő már nagyobb, és ők is túlélték, hogy nem volt első télen csizmájuk.

2013. okt. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!