Szerintetek vehetek ilyen csizmát télre akkor 14-15 hós
lányomnak?
Figyelt kérdés
Kinéztem egyet az angol next oldalon ,szeretném megrendelni,de kicsit tartok attól,hogy ez a fajta nem lesz jó neki,mert ugye nekik még bokafogós ....stb kell.Ti mit gondoltok?Ebben tudna rendesen menni?Egyébént már stabilan megy egy ideje,akkorra meg már ez nem lesz téma.
Én is sok dolgot a netről rendelek, szóval nem ez ellen vagyok. De cipőt nem mernék így rendelni igazából még magamnak sem, de a gyereknek sem. Ilyet pedig főleg nem rendelnék, akkor már valami megkötőset, mert azt a fűzőkkel lehet állítani. Ebbe elképzelhető ha nem jó a méret, hogy a kis sarka fel le fog járni és teljesen kidörzsöli majd a lábát hátul.
2013. aug. 28. 08:34
2/7 A kérdező kommentje:
Aha.Rendben.Mondasz valamit.Az a baj ilyet nem kapok itthon ebbe meg annyira beleszerettem,de mivel nem ez a lényeges szempont..így akkor nem veszek ilyet:)
2013. aug. 28. 08:37
3/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyesmi fazonú csizmám, csak egy bajom volt vele: azonnal beázik. amikor télen esett a hó, mindig a pokolra kívántam, mert tudtam, hogy most csurom vizes lesz a zoknim, pedig amúgy szeretem a havat. szóval én többet nem veszek ilyen csizmát
2013. aug. 28. 08:59
4/7 anonim válasza:
Cuki :) Ettől függetlenül én se vennék, max ha nem sétál a hóban, csak ücsörög a babakocsiban. Én Elefantent, Richtert vagy Superfitet vennék. (3,5 éves és 14 hónaposom van) Előző télen fiamnak kifogtunk egy Richter csizmát, tényleg kb 2 deka volt a súlya, sose ázott be, állati jó volt. Hasonlót keresek az idén is.
2013. aug. 28. 09:09
5/7 anonim válasza:
Nagyon aranyos, de cipőt nem mernék netről rendelni:(
2013. aug. 28. 09:39
6/7 anonim válasza:
En sok mindent netrol rendelek,cipot is rendeltem mar.Hasonlo volt a helyzet, nagyon tetszett a cipo,de nalunk nem lehetett kapni.Egyebkent ha nem jo a meret kicserelik, de olyan is volt mar,hogy teljesen masra csereltem ki az adott dolgot.(pl a fiamnak rendeltem ruhat de kicsi volt,aztan rendeltem helyette magamnak valamit)
Ha van valami mas is ami tetszik megrendelheted a csizmat,es ha megsem jo,vagy ugy tunik,hogy beazna kicsereled valami masra.
2013. aug. 28. 10:38
7/7 anonim válasza:
Aranyos amúgy, de nem hóba, sárba való, csak "dísznek", de nem hiszem, hogy egy 15 hós gyerkőc a fenekén fog ülni a babkocsiban és nem a hóba mászkálni! Szóval nem venném meg, meg netről sem rendelek szinte semmit, jobban szeretem megfogni, felpróbálni a dolgokat, az a biztos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!