Te jó ég:)
Én meg tényleg baromi jó cuccokat teszek fel már már szinte ingyen és alig viszik el...
Hát ezt senki nem fogja az tuti, esküszöm írok a csajnak hogy vegye le a hirdetést mert ez már szemtelenség.
Én az ilyen állapotú cipőket, ruhákat alap hogy kidobom vagy a Máltai ruhagyűjtő konténerbe teszem, de inkább már oda sem, mert az ilyen cipő használhatatlan.
Fiamnak keresek első lépés cipőt, s ezt dobta ki a kereső, hát le esett az állam, ilyet hogy gondol valaki, hogy el tud adni!?
Meg hogy 1 évig hordta a lánya. Nekem a lányom 3-6 havonta növi ki a cipőket!
A tavalyi tavasz óta 2 számot nőtt a lába.
Hihetetlen

Nyugi ennyiért még sokáig hírdeti majd.
Szerintem meg van győződve, hogy drágán vette 12e-nek írja, így még 1 év után széthasználva is jó ára kell legyen, mert még nem esett szét :D . Pedig hiába vette drágán, max 1ft-os aukció keretében indítanám, vagy kidobnám a kukába, vagy emlékbe tenném el :)

és ez a cipője 4ezerért? Te jó ég, legalább kimosta volna....

Ezeket már én is láttam és hasonló igénytelen állapotú kis NIKE dorkót is,az állam leesett..hihetetlen,hogy valaki ennyire sutyerák legyen,hogy ilyet felrak.
Én nem merném az biztos.
Szeretek nézelődni a vaterán és a teszen is ,nagyon sokszor találkozom olyan holmikkal,amiket szivesen megmutatnék itt nektek,mert egyedül ,alig bírom feldolgozni ezeket az arcátlan hirdetéseket.
De nem csak ezt,hanem a majd 16 dezer ft-os használt Next playsuit és társai...komolyan mondom,hogy úgy felhúzom magam rajtuk!És ami a legszebb,hogy nyomják a licitet a sok nem normális anyuka,aki a Next hivatalos oldalán már 2 újat is tudna rendelni annyiból szinte!
Tetszenek a next ruhák de indokolatlanul drágán akarják eladni őket!

Utolsó előttinek, aki a nextet írta.
Én a Nextet abszolút turkálós ruhának tartom, akinél ilyet látok, az 99%, hogy túrta. Nálunk sok next van a turiba :) Tény, hogy jó minőségűek, némelyik egész aranyos, szép mintájú, de azért túlságosan el vannak szállva az árak, és csak a 4 betű miatt, pedig lehet 600 ft-ért túrta :D De a sok anyuka csak licitálja az egekbe... ahelyett, hogy bemenne egy turkálóba.
Tudom van aki rendel külföldről, vagy bemegy ilyen boltba akár Angliába, de szerintem aki ilyen árakon vesz az nem fog vaterázgatni, azt sem tudja mi az :)
Szóval ez pl nekem túlzás, de nem csak ez, csak ezt ragadtam ki a sokból.
mondjuk fiam van, de nem tudom elképzelni, ha lenne lányom ennyiért vennék egy szoknyát.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!