Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Március végén születendő...

Március végén születendő babámnak milyen ruhákra lesz szüksége?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nah 15 percen belül a 2. ilyen kérdés..:)

Hidd el, segíteni fognak a kórházban mit kell ráadj, de szerintem az anyai ösztön meg fogja súgni..:)

2014. jan. 3. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy réteggel többet mint ahogyan te öltözöl.

Pelus, rövidujju bady, hosszu ujju rugi,közePesen vastag sapi, kocsikabat, baba a hordozoba, vékony pléd. Cumi a szájba, és kész, meg max a baba mellé begyürsz egy ruhapelust, nyálat törölni, vagy ha bukik akkor azt.

2014. jan. 3. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Cumi a szájba?? -.- Nem mindegyik gyerek cumizik ám, főleg nálunk a kórházba pl. nem is engednek cumit bevinni..
2014. jan. 3. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hosszú- vagy rövidujjú body (attól függ, milyen rugikat veszel, hosszúujjút vagy ujjatlant), rugdalózók, néhány közepesen vastag sapka (nem a téli, de még nem is a legvékonyabb pamut), vékonyabb sapka, levegőztetőzsák (ebből is közepes vastagságút vennék). Az a baj, hogy pont ez az isőszak, amire nem lehet isőjárásilag felkészülni, lehet, hogy hideg lesz, de lehet, hogy tavasziasan langyos idő. :) Mindenesetre téli vastag cuccokat én már nem vennék.
2014. jan. 3. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
(az "iső" persze mindkétszer "idő" akart lenni :)
2014. jan. 3. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen. 4es pont erre voltam kíváncsi..:)
2014. jan. 3. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan idő lesz mint tavaly márciusban volt (ami elképzelhető mert még mindig nincs igazi tél), akkor még bundazsákra is szükség lesz.
2014. jan. 3. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Huhúúúú ezt a kérdést ma akartam feltenni :) március közepe-vége-felé szülök :)
2014. jan. 31. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!