Milyen babakocsit ajánlanátok február végén születendő babámnak?
Kb. 60 e Ft felett kaptok használhatót.
Amit különösen nézni érdemes:
- rugózás (nagy, felfújható kerék, lengéscsillapított, érzékeny rugózással a vázon)
- mózes kosár/autósülés/sport ülés kombó, vagy csak amelyikre szükségetek van, de mózes kosárra ill. mózessé alakítható sportülésre biztosan (vázról könnyen levehető legyen)
- tágas hely a hátsó keréknél (hogy magasabb szülő is tolhassa anélkül, hogy beakadna a lába pl. a tengelybe
- állítható magasságú fogantyú
- megfelelően nagy napernyő (hogy ne kelljen még külön venni)
- egyszerű összecsukhatóság (csomagtartóban elférjen)
- stb...
Szia !
Én az első gyereknél 4 éve jártam így,hogy Stokke hűha vegyük meg 310 ezerért! De nagy pénz kidobás volt. Igaziból nagy sétákra szerintem nem alkalmas, mi egy dombos terültene lakunk , nagyon rázos babakocsi. Igaziból elég hamar lecseréltük kicsi a mózeskosara, szóval a kisfiam 2,5 hónaposak kinőtte. A sport része jó volt,de azt is kb. 10 hónaposan kinőtte. Kilógott a lába belőle.
Mi 11 hónaposan cseréltük le. Sokáig húztuk még így úgy érzem.
Mi ezután egy touragoot vettünk , végűl is még 1 évig használtuk. Volt hozzá mózeskosár is, majd oda adtuk a tesóméknak ő náluk most lassan a 2.baba kezdi húzni. Mi a touragoot is nagyon szerettük :)
Na ezután teherbe estem,és bele szerettem a Buagboo babakocsiba, de tudtam, hogy nincs annyi pénzünk amennyibe az kerül , így találtam rá a babakocsi gyár babakocsijára!
Imádom , mert egyedi amolyan stokkes. Nagyon jó, terepen is használom, szép nagy tágas. És kedvező az ára!
Könnyű is,ha esetleg elromlik a lift! Alapvetően hasonlít a stokke felépítésére, mivel ebben is magassan a káros gázoktól védve van a baba!
Én ezt ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!