Bölcsődei cipőnek milyen ajánlsz? Küldenél linket?!
nekünk ilyemi volt. szerette mert kényelmes és könnyen le fel vette. az oviban is ilyet használ
Kisfiamnak ilyen volt:
Jól bírta, összesen 3 párat használtunk el belőle a 2 év bölcsi alatt. Nem kopott, nem szakadt.
Én szandált fogok venni a lányomnak, mi is nemsokára kezdünk. Ilyen picinek még azt szokták javasolni, hogy olyan cipőt válasszon az ember, ami tartja a bokáját! Édesanyám óvónő, még ők is ilyet ajánlanak lehetőség szerint a kiscsoportosoknak...
Úgyhogy én innen fogok venni, mégpedig valószínű Asso-t, eddig is ilyet hordtunk télen-nyáron, nagyon meg vagyok elégedve vele, egészséges cipellő
Én nem merek rendelni, mert iszonyú torkos a lába. Így aztán csak azok a cipők jöhetnek szóba, amit fel tudunk próbálni megvásárlás előtt.
Most éppen 26-os cipőben motorozik odakint....
Lányomnak ilyen van, ez a 3. pár (mert már ennyit nőtt a lába) mióta bölcsis. Nálunk a szandált javasolják, de nyilván mindenki azt visz, amit akar. Szeretem a szandált, mert tartja a bokáját és nem izzad bele a lába.
Aham, úgy látom a nyitott szandikat részesítitek előnyben. Pénteken megyek megbeszélni a bölcsibe a dolgokat, ott is rákérdezek, meg majd lecsekkolom a jövő héten a kis manók lábát.
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segített! BÚÉK
Nálunk a gyerekek 99%- nak ilyen és ehhez hasonló cipője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!