Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Bölcsődei cipőnek milyen...

Bölcsődei cipőnek milyen ajánlsz? Küldenél linket?!

Figyelt kérdés
Jövő héten kezdjük a bölcsit. Milyen benti cipőtök van? Mi vált be?

#cipő #bölcsődei benti cipő
2014. jan. 1. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyemi volt. szerette mert kényelmes és könnyen le fel vette. az oviban is ilyet használ

2014. jan. 1. 10:25
 2/16 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak ilyen volt:

[link]

Jól bírta, összesen 3 párat használtunk el belőle a 2 év bölcsi alatt. Nem kopott, nem szakadt.

2014. jan. 1. 10:33
 3/16 A kérdező kommentje:

[link]

Én ilyesmire gondoltam. Ez jó?

2014. jan. 1. 10:46
 4/16 anonim ***** válasza:

Én szandált fogok venni a lányomnak, mi is nemsokára kezdünk. Ilyen picinek még azt szokták javasolni, hogy olyan cipőt válasszon az ember, ami tartja a bokáját! Édesanyám óvónő, még ők is ilyet ajánlanak lehetőség szerint a kiscsoportosoknak...

Úgyhogy én innen fogok venni, mégpedig valószínű Asso-t, eddig is ilyet hordtunk télen-nyáron, nagyon meg vagyok elégedve vele, egészséges cipellő

[link]

2014. jan. 1. 10:59
 5/16 A kérdező kommentje:

Én nem merek rendelni, mert iszonyú torkos a lába. Így aztán csak azok a cipők jöhetnek szóba, amit fel tudunk próbálni megvásárlás előtt.

Most éppen 26-os cipőben motorozik odakint....

2014. jan. 1. 11:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom lába is torkos, ezért is szeretem az ASSOt, de nyilván fel kell próbálni, én sem rendelnék. Az Elefanten is jó volt, olyan szandink is volt egy...
2014. jan. 1. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:

[link]

Lányomnak ilyen van, ez a 3. pár (mert már ennyit nőtt a lába) mióta bölcsis. Nálunk a szandált javasolják, de nyilván mindenki azt visz, amit akar. Szeretem a szandált, mert tartja a bokáját és nem izzad bele a lába.

2014. jan. 1. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Kislányomnak ilyen van

[link]

2014. jan. 1. 13:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Aham, úgy látom a nyitott szandikat részesítitek előnyben. Pénteken megyek megbeszélni a bölcsibe a dolgokat, ott is rákérdezek, meg majd lecsekkolom a jövő héten a kis manók lábát.

Köszönöm a válaszaitokat, sokat segített! BÚÉK

2014. jan. 1. 14:43
 10/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nálunk a gyerekek 99%- nak ilyen és ehhez hasonló cipője van.

2014. jan. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!