Volt már veletek úgy hogy nem tudták befizetni a bölcsödei téritési díjat? Mi lehet a következménye?
Figyelt kérdés
Egyszerre kaptam meg a két gyerekre a csekkeket, a héten kell befizetni a határidő szerint mintegy 60.ezer ftnyi összeget az ebéddel és a gondozási díjjal együtt. a karácsonyi menüt se tudom még miből fogom kihozni, nem tudom mit tehetnék. Novembertől lett bölcsis s kisebbik is, így már csak a 26600ft családi pótlékot kapom, majd valamikor a kb. 25.000ftos gyest is, de e hóban még azt sem utaltak. Mi tévő lehetnék? Milyen következményei lehetnek, ha csak januárban fizetembe?2013. dec. 12. 12:09
1/16 anonim válasza:
Bocs, de nem dolgozol? Ha nem dolgozol, akkor miért a bölcsi?
2/16 anonim válasza:
Amúgy a bölcsibe kérdezd meg szerintem, nem-e kaphatsz halasztást. Első voltam
3/16 anonim válasza:
2 gyerekre 60e?
Nálunk 14e ft egy hónapra az étkezés és a gondozási díj együtt.
Amúgy szerintem semmi nem lesz. Nálunk nincs is bölcsi. 20án mennek utoljára mert senki nem kért bölcsit és januárban is csak 6án mennek.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom. A "párom" kidobott minket, egyedül nevelem őket. Két és egy évesek, a picit azért kellett bölcsibe adni, hogy 4 órában dolgozhassak, de végül még sem vettek fel, viszont a gyedet le kellett mondanam mert különben nem járhat bölcsibe, így maradt a családi,l meg majd lesz a gyes valamikor, de novemberben adtam be a papírokat és még nem intézték el, azzal meg nem sokra megyek hogy visszamenőleg elutalják, ha most kell befizetnem a bölcsit. A 60 úgy jött ki, hogy a kicsinek a novemberi decemberi január a nagyra meg a december január, mert hogy egy hónappal előre szedik mindig, de december 17. határidővel kellene befizetni.
2013. dec. 12. 12:25
6/16 A kérdező kommentje:
Ezek a november eseményei, és remélem hamar kilábalunk belőle, de ez egy teljesen új élethelyzet és fogalmam sincs hova lehet fordulni segítségért :(.
2013. dec. 12. 12:42
7/16 A kérdező kommentje:
Elnézést ha összefüggéstelenül írok, de nem tudtam aludni az elmúlt hetekben, próbálom egyenesbe hozni a dolgainkat és közben a két pici ellátása nem egyszerű, szerencsére a bölcsődében sokat segítenek igazából a vezetőnő vette fel első szóra a picit is.
2013. dec. 12. 12:44
9/16 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha beszélnél a bölcsőde vezetőjével és őszintén elmondanád ezeket, amiket ide leírtál nekünk. Biztosan meg fogják érteni.
10/16 anonim válasza:
Ha a gyed-et lemondtad a bölcsi miatt akkor azt újra igényelheted ha kiveszed onnan.De miért kell előre fizetni?Nálunk mindig annyi napot fizetek utólag amennyit ment a gyerek.Az önkormányzatnál érdeklődj nincs e valami átmeneti vagy egyszeri segély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!