F&F bodykkal ki mennyire elégedett?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, elég könnyen nyúlósak, meg hogy kiszakad belőlük a patent. Mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
2013. dec. 21. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon meg vagyok velük elégedve. Soha nem hullott ki a patent és az anyag sem nyúlott ki.
2013. dec. 22. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Ên is abszolút elégedett vagyok velük. Egyáltalán nem használódik el, nem nyúlik, nem megy össze, nem fakul, és jól is néznek ki. Szerintem nagyon jők, szemben az auchanos cuccokkal, amik már ránézésre is sokkal gagyibbnak tűnnek, összemennek 40 fokon és el vannak szabva, a rugdalózót ha begombolom, feszül a gyerek lábán és állandóan kinyílik a patent. pedig az ő mérete, és passzol is rá, csak el van b... Izé szabva :)
2013. dec. 22. 01:08
 13/15 A kérdező kommentje:
:) Köszi mindenkinek!
2013. dec. 22. 01:27
 14/15 anonim ***** válasza:
mig a lányom kicsi volt addig tescos rugijai is voltak nagyon aranyosak,szépek,és nem jött ki soha a patent.
2013. dec. 22. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

En nagyon szerettem oket. Az erkezo tesonak is a Tescobol vasaroltunk be.

38hkm

2014. jan. 2. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!