Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Véleményeket szeretnék Hauck...

Véleményeket szeretnék Hauck típusú babakocsiról! Akinek ilyen van, vagy hasonló mennyire elégedett vele? Előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 2. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen kocsink van csak hordozó és mózes nélkül. Én nagyon szeretem. Hóban,sárban eddig bárhol átjutottam. Az sem rossz dolog,hogy a kisebb boltokba is simán bemegyek vele. Tavaly szeptember óta használom napi szinten és semmi problémám vele. Újszülött kortól használjuk. Télre vettem hozzá lábzsákot így simán használtuk akkor is amikor hideg volt ill havazott.
2013. nov. 2. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk hauck viper trionk volt (most hirdettem meg eladóvá) és egyszerün imádtuk!!!
2013. nov. 2. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Imádom, minden hibájával együtt :) Semmi pénzért nem cserélném le: pici, könnyű, babám imádja minden verzióját (mózes, hordozó, sport rész). Ahova más babakocsis be se próbál menni, én ott simán átjutok. Eleve a mérete miatt vettük, mert nagyon pici a lakás és a lift is, amibe be kellett férnie. Napi szinten használom úgy, hogy ki-be nyitogatom, nagyon könnyű használni. Viszont egy év elteltével elkezdett durván nyekeregni a váz, a sok ki-be nyitogatástól és a fogantyúján lévő szivacs borítás kb fél év után adta fel (az is összezárt állapotban sértette fel a kerék rész). De bőven élhető ezekkel a hibákkal. Egyáltalán nem bántam meg, sőt, ha tehetném még egyszer ilyet vennék! Nyáron használtunk egy olcsó esernyőre csukható babakocsit, hát azt ezerszer könnyebben tudtam irányítani, viszont minden más szempontból a Hauck volt a nyerő. Kényelmes a dönthetősége, a kupolája, a lábrész dönthetőségét, a könnyű nyitás-csukását, könnyű-pici mivoltát, a bevásárló szatyor részt maximálisan kihasználom, mindig abba pakoljuk a sok nehéz üdítőt, nehéz dolgokat és bírja gond nélkül :)

Tényleg nagyon szeretem én is és a fiam is!

2013. nov. 2. 21:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, azt hiszem meggyőztetek! :)
2013. nov. 3. 11:45
 5/5 anonim válasza:
Nekünk Hauck Malibu All in One babakocsink volt, nekünk is nagyon bejött, mindegyik része. Egyetértek a 2. hozzászólóval, kisebb hibái vannak, de nincsen olyan babakocsi, ami minden helyzetben tökéletes megoldás. Malibut használtan már 50e Ft-ért is lehet már venni.
2013. nov. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!