Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki ilyen vagy...

Használ valaki ilyen vagy ehhez hasonló Hauck babakocsit?

Figyelt kérdés
Kocsi: [link] Megvettük hozzá a hordozót is: [link] Mi a véleményetek róla? Használ valaki ilyet? Nekem az alakja és a színe tetszik nagyon. Első gyermekünk ugyan kisfiú lesz, de pár éven belül, ha sikerül összehoznunk egy kislányt is, őt is nyugodt szívvel beleültethetem. Ez a zöld olyan se nem fiú, se nem lány szín, nekem nagyon bejön! :) Eredetileg a Touragoo és a Peg Pérego kocsik között vaciláltunk majd amikor megláttam ezt a kocsit, szerelem volt első látásra. :)
2010. aug. 22. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
újszülöttnek lesz? mert ez nem dönthető 150 fok alá!
2010. aug. 22. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor már megvettétek? Először kellett volna kérdezni :)

Barátnőmnek ilyen van, minden nap találkozunk, látom a kocsit. Mikor megvette, nekem is nagyon tetszett, és ebben a zöld színben. De hálistennek nem vettem meg. Már bocs a kifejezésért, de egy rakás szar, úgy, ahogy van. A kereke állandóan akad, nem forog el normálisan, csak lefixálva tudja tolni. A féke kattog. Nem lehet állítani a lábtartóját, ennyi pénzárt még egy esővédőt se adtak hozzá. Tehát, ha ingyen adnák se kellene, pedig nagyon tetszett, majdnem én is vettem, csak sokalltam az rát. Még az a jó, hogy nem volt rávaló.

2010. aug. 22. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
újszülöttnek nemigen jó, tényleg nem dönhető, nekik pedig teljesen vízszintes a megfelelő helyzet. még ha a hordozót rá is lehet tenni a vázra nem jó, mert a hordozóbeli testtartás nem megfelelő a gerincének. nem is értem azokat a modern kocsikat, amin csak egy pici hordozó van és benne kuporog a gyerek, terheli a gerincét. szóval én nem ezt vettem volna.
2010. aug. 22. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:

A leírásban szerepel is:

Ajánlott kor (hó): 6+

Ha van még egy kis pénzetek vegyetek egy olyat, mint ez:

[link]

Esetleg ha még original állapotban van próbáljátok visszacserélni.

2010. aug. 22. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

nem tudom erre lehet -e még mózeskosarat venni és illeszteni, mert ha igen akkor az egy jó megoldás (ha tényleg újszülöttnek gondoltátok a kocsit).

ha pedig későbbre gondoltatok akkor sajnos nem tudok róla nyilatkozni, nem ismerem ezt a márkát, csak egyből ez szúrt szemet, hogy nem dönthető vízszintesig.

2010. aug. 22. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
na most látom, hogy travel system rendszerre fel van készítve, tehát csatlakoztatható hozzá mózeskosár még. azt tudjátok újszülött kortól kb. fél éves koráig használni.
2010. aug. 22. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen kocsink van,ugyan ebben a színben.

Nagyon jó kocsi.De én 9 hónaposan vettem meg a lányomnak.

Ez sport kocsi,amit akkor tudsz igazán kihasználni ha ül már a babád.

2010. aug. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!