Használ valaki ilyen vagy ehhez hasonló Hauck babakocsit?
Akkor már megvettétek? Először kellett volna kérdezni :)
Barátnőmnek ilyen van, minden nap találkozunk, látom a kocsit. Mikor megvette, nekem is nagyon tetszett, és ebben a zöld színben. De hálistennek nem vettem meg. Már bocs a kifejezésért, de egy rakás szar, úgy, ahogy van. A kereke állandóan akad, nem forog el normálisan, csak lefixálva tudja tolni. A féke kattog. Nem lehet állítani a lábtartóját, ennyi pénzárt még egy esővédőt se adtak hozzá. Tehát, ha ingyen adnák se kellene, pedig nagyon tetszett, majdnem én is vettem, csak sokalltam az rát. Még az a jó, hogy nem volt rávaló.
A leírásban szerepel is:
Ajánlott kor (hó): 6+
Ha van még egy kis pénzetek vegyetek egy olyat, mint ez:
Esetleg ha még original állapotban van próbáljátok visszacserélni.
nem tudom erre lehet -e még mózeskosarat venni és illeszteni, mert ha igen akkor az egy jó megoldás (ha tényleg újszülöttnek gondoltátok a kocsit).
ha pedig későbbre gondoltatok akkor sajnos nem tudok róla nyilatkozni, nem ismerem ezt a márkát, csak egyből ez szúrt szemet, hogy nem dönthető vízszintesig.
Nekünk ilyen kocsink van,ugyan ebben a színben.
Nagyon jó kocsi.De én 9 hónaposan vettem meg a lányomnak.
Ez sport kocsi,amit akkor tudsz igazán kihasználni ha ül már a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!