F&F bodykkal ki mennyire elégedett?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, elég könnyen nyúlósak, meg hogy kiszakad belőlük a patent. Mi a tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
2013. dec. 21. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Közepes minőségűek. A patenttal nem volt gond, de hamar elhasználódik.

Amíg gyorsan kinőtte a gyerek jó volt, de most hogy már több hónapig hordja, nem annyira jó.

2013. dec. 21. 19:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, mennyi idős a kicsid?
2013. dec. 21. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

2 éves múlt. A mostani méretek már nem bírják ki, míg kinövi. 92 felett.

A 86 határeset.

De egyiket sem tettem el a kistesónak.

2013. dec. 21. 19:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerinted volna értelme ilyet vennem 8 hónaposnak? Nagyon megtetszett egy, olyan szép, de elég drága, és nem akarom, hogy csak 3x tudjam ráadni...
2013. dec. 21. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg jók. Születésétől azt vettük neki, és bírta a kiképzést. Éjjel még néha pelust adok a kislányomra, akkor hosszú ujjú bodyt adok rá és nem nyúlt ki, egyszer sem esett ki a patent.
2013. dec. 21. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen meg vagyok vele elégedve. Az összes szinte onnan van, és alig nyúltak. 40 fokon sensitívvel.
2013. dec. 21. 19:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor ez is olyan, mint általában a ruhákkal, vagy akármivel, hogy egyik ilyen, másik olyan, Tuti hogy megveszem, mert nagyon aranyos, karácsonyos, és abban vinném a nagyiékhoz :)
2013. dec. 21. 20:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik lányom 6 éves, és már neki is a tescós body-kat vettem. Nagyon szeretem, a rugik is jók. Nagyon jól bírják a mosást, a szárítógépet. Nem emlékszem, hogy patent kiszakadt volna, pedig én nem finoman szedem szét. Nyugodtan vegyél.
2013. dec. 21. 20:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

nekünk is ez vált be a legjobban,szinte csak a tescobol vásárolok ruhát a lányomnak.

...Patenttal sosem volt gond,és szerintem minimálisat nyúlik,van olyan,amit fél évig is nyúz ,és rengetegszer mosom..Nemsokára megszületik a tesója,ő is ezeket fogja hordani(mármint amik a nagylányé voltak)

2013. dec. 21. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
imádtam őket. Amíg nem lett szobatiszta 33 hó, addig mindég a Tescoból vettem a bodykat, első perctől kezdve. Semmi gondom nem volt vele.
2013. dec. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!