Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hányas méretű overált kéne...

Hányas méretű overált kéne venni, hogy kihúzzuk tél végéig? Egybeoverállt szeretnék.

Figyelt kérdés

Kisfiam kb 84 cm, 1,5 éves, azért kb, mert próbáltam lemérni, de izgett mozgott :) majd még próbálgatom mérni.

Egybeoverált szeretnék szánkózáshoz, sétákhoz.

Néztem a c&a rodeo márkát, meg a babyclubost, igaz egyelőre használtan, de nehéz a megadott méretek alapján kalkuláni, mert azért felvesz a bélés is.

Ti hogy kalkuláljátok a méreteket?

2013. nov. 13. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92 méretüt vegyél az biztos hogy jó lesz egész télen ,azt majd meg látod jövöre hogy kell e uj majd
2013. nov. 14. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:

92 lesz inkább, mert a 98-nak még hosszabb a szára, meg az ujja, szóval jól hajtogathatnám fel, úgy meg mozogni is rosszabb, ha lóg mint tehénen a gatya :)

remélem jó lesz a 92.

2013. nov. 14. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Közepes vastagságút vetem, márkája nem nagyon van, az csuklónál tépőzáras, tehát nem kell vissza hajtani, szorosabbra állítom és jó. Egyébként igen, még pelenkás az enyém is, 16 hós. De minden fazon/márka más, meg kell próbálni, vagy legalább a blokkot elrakni és kicseréled ha nem jó.
2013. nov. 14. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Áh, bocsi, már nem tudok írni, rohanásban vagyok!

Előző voltam.

2013. nov. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!