Hányas méretű overált kéne venni, hogy kihúzzuk tél végéig? Egybeoverállt szeretnék.
Kisfiam kb 84 cm, 1,5 éves, azért kb, mert próbáltam lemérni, de izgett mozgott :) majd még próbálgatom mérni.
Egybeoverált szeretnék szánkózáshoz, sétákhoz.
Néztem a c&a rodeo márkát, meg a babyclubost, igaz egyelőre használtan, de nehéz a megadott méretek alapján kalkuláni, mert azért felvesz a bélés is.
Ti hogy kalkuláljátok a méreteket?
86-ost tuti nem veszek, inkább már 92-es bodykat adok rá.
98-as nagyon nagy lenne?
Ebben a korban még egy overáll egy szerzon ugye?
MÁrmint, ha nagy valamennyire, akkor az már kicsi lesz jövőre novemberben nem?
Hát lehet akkor egy nagyobb 92-est keresek.
várok még tapasztalatokat.
Értem :)
A lábában hosszú az overál, de a test részen passzos.
Hát ezért nehéz, mert összességében jó lenne ha jó lenne.
Attól félek óriási lesz az ujja, jó felhajthatom, de hányszor :) aztán popsiba meg bevágna.
Nos tényleg 84 cm, már megállt egyhelyben .
Szerintem azért passzos neked a lányodnál a popsiján, mert még pelenkás. Csak erre tudok gondolni, hogy valahogy nincs belekalkulálva az overáll szabásánál.
Meg ha aláöltözteted, az is helyet vesz el.
Milyen vastag overált vettél a Hervisbe? Azt a sífajtát?
Ebben a korban 1,5 évesen még egy szezon egy overál, vagy ha kicsit nagyobbat veszek jó lehet következő télen?
Mert még a pelenka felvesz helyet a váll-ülepből, de jövő télen már remélhetőleg nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!